Xbox ANZ brengt Chicken Crimpy Xbox Series S in beperkte oplage uit.

Xbox ANZ brengt Chicken Crimpy Xbox Series S in beperkte oplage uit.

Wat is de beste smaak? Arnott-vormen? Als je iets anders hebt gezegd dan Chicken Crimpy, weet dan dat je ongelijk hebt – en zelfs Xbox weet het (Nee, het is BBQ en dat weet je – red.). Hoewel het niet langer 1 april is, lijkt het bedrijf de traditie tot ver in april voort te zetten, door onlangs een limited edition Xbox Series S-console en -console aan te kondigen, versierd met de favoriete Nieuw-Zeelandse koekjes van Australië en Arnott.

Het volgt op een vergelijkbare samenwerking met Arnott’s, waarbij het bedrijf Xbox-controllerskins met BBQ-smaak uitbracht – alleen deze keer is het product beslist wilder. De unieke Xbox-console en de gekoppelde controller hebben een oranje en geel ontwerp en beide consoles zijn bedekt met een vormsticker met een vliegend Crimpy Chicken-koekje.

Al met al is het een geweldig ontwerp! Met felle kleuren en pop-artstijl zal het een waardig kunstwerk zijn, of een praktische en lieve spelgenoot. Voor de 10 gelukkige winnaars zou dit een realiteit kunnen zijn – aangezien Xbox ANZ een weggeefactie organiseert voor deze nogal speciale hardware.

leest: Wees getuige van de glorie van de lelijke Sonic Frontiers-console

Afbeelding: Xbox

Hoe Arnott’s Shapes Chicken Crimpy Xbox Series S te winnen.

Om kans te maken op een Arnott’s Shapes Chicken Crimpy Xbox Series S-console en -controller, moet je naar Arnott’s Shapes Instagram-paginaen volg de instructies:

  • Volg Vormen op Instagram.
  • Volg Xbox op Instagram.
  • Tag een vriend om kans te maken.

Daarnaast kun je ook een van de Arnott’s Shapes-boxen van Woolworths kopen voor extra kansen om een ​​van de tien limited-edition consoles te winnen. Voor de raarste opschepperij ter wereld, gooi je hoed in de ring voordat de wilde competitie voorbij is 13 april 2023. U moet een Australische inwoner zijn om binnen te komen.

READ  Age Of Wonders 4 is aangekondigd en komt naar pc en Xbox Series X | S en PS5 in mei

Gezien de raarheid van deze nieuwste Xbox ANZ-onderneming, kijken we er naar uit om te zien wat het bedrijf voor de rest van het jaar heeft gepland. Vooruit en omhoog!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *