Mark Cuban had er zoveel vertrouwen in dat de Mavericks zouden winnen dat de Warriors protesteerden dat de wedstrijd niet zou worden hervat

De NBA heeft geen resolutie aangekondigd met betrekking tot het protest van Mark Cuban in de nasleep van de 127-125 overwinning van de Warriors op de Dallas Mavericks op 22 maart.

Maar de eigenaar van de Mavericks is ervan overtuigd dat hij weet hoe hij de competitie moet regeren.

“we zullen winnen [the protest]”Ze zullen het nooit meer spelen”, zei Cuban woensdag tegen verslaggevers in Dallas voor de wedstrijd van de Mavericks tegen de Kings.

Laat in het derde kwart van de overwinning van de Warriors kreeg Golden State een gratis basket na een time-out toen er verwarring bestond over wie balbezit had vóór de onderbreking.

Bij beoordeling kwam de verwarring voort uit handgebaren van scheidsrechter Andy Nagy, die aanvankelijk aangaf dat de Warriors de bal hadden, maar toen hij aangaf dat de Mavericks een time-out hadden geroepen, leek het alsof Dallas balbezit had. Hij werd toen gezien terwijl hij erop wees dat het eigenlijk een Golden State-bal was.

Maar toen het spel werd hervat, bevonden de twee teams zich aan weerszijden van het veld, dicht bij hun respectievelijke baskets. Jordan Paul pikte de bal snel op van Nagy en hookte hem aan Kevon Looney voor de gemakkelijkste dunk uit zijn NBA-carrière.

“Ze zullen het niet terugspelen, maar ze zullen ons vertellen dat we gelijk hadden over hun fout”, zei Cuban woensdag. “Want in feite zei wat we overhandigden dat de scheidsrechters in een rij stonden alsof de bal ging [left]. Maar de [referee Andy Nagy] Niet geverifieerd. De verwijzing staat dus aan [the right]Dus de bal komt eraan [left] En we komen uit de time-out denkend dat het onze bal is. De scheidsrechter stond opgesteld op de 28-voetmarkering in plaats van de vrije worp te verlengen. Je gaat daar staan ​​als je denkt dat de bal gaat [left].

READ  Reds Bullpen verslaat opnieuw grote voorsprong en maakt einde aan 5-game winning streak

De andere scheidsrechter was hier beneden [to the left]. De omroeper kondigt het Dallas Ball aan. De enige mensen die weten dat het geen Dallas-bal is… omdat we daar beneden zijn [to the left] En het theater is er [to the right]We kunnen het niet zien en niemand kwam het ons de hele tijd vertellen.

En het spelregelboek zegt dat er 24 seconden zijn om dat te corrigeren, zelfs als ze de basket scoorden, omdat het een seconde duurde, konden ze de basket afwijzen, wat ze eerder hebben gedaan en hem resetten omdat ze zagen dat we hem niet hadden geplaatst “Ze zagen dat de umpires niet op de juiste plaats zaten. Dus je hebt het. 24 seconden om de fout te corrigeren en hij corrigeerde het niet.”

Cuban zei dat de wedstrijd niet zal worden overgespeeld omdat de volgorde in kwestie slechts een kans van 4,2 procent heeft om de uitkomst te beïnvloeden.

Terwijl de Warriors de wedstrijd met twee punten wonnen, sloeg Reggie Bullock een onzinnige driepunter op de zoemer om de marge dichterbij te brengen.

De onstuimige eigenaar van de Mavericks heeft een geschiedenis van het indienen van protesten over twijfelachtige momenten in wedstrijden, dus toen hem werd gevraagd of hij zijn laatste Major League-klacht opnam om een ​​punt te bewijzen of omdat hij al dacht dat het protest succesvol zou zijn, zei hij “beide”.

“De meeste protesten die ik ooit heb gemaakt, waren om een ​​punt te maken, maar in dit specifieke geval … heb je een situatie gezien … waarin je zag wat we hebben gepost,” zei Cuban. “Michael Smith, de scheidsrechter hier, had geen idee wat er aan de hand was. Waarom zou hij in vredesnaam hier zijn als de bal daar naar beneden ging om op die basket te spelen? Geen reden.”

READ  Organisator zegt dat eerste all-queer hockeywedstrijd in Halifax nog maar het begin is

Mensen zeggen: “Wel, waarom was je er niet?” Nou, het was een time-out. We dachten dat het onze bal was, dus liepen we naar binnen, zoals elke keer. [If] We zijn traag, je geeft ons een vertraging in het spel, maar we waren niet traag. Het is dus wat het is. Ze hebben het verprutst, maar ze willen het niet meer inschakelen. Ik zie het gewoon niet.”

Verwant: De referentie verklaart de vreemde call van de Warriors-Mavericks en zegt dat de eerste call een Dubs-bal was

Destijds waren de Warriors en de Mavericks een cruciale confrontatie in de play-offrace van de Western Conference. Golden State verbeterde naar 38-36 terwijl Dallas zakte naar 36-37.

Binnen twee weken veranderde het fortuin van beide teams dramatisch, toen de Warriors als zesde eindigden in het Westen met een record van 42-38. De Mavericks daarentegen hebben moeilijke tijden doorgemaakt en staan ​​op het punt het ‘postseason’ te missen, net toen ze woensdag begonnen met een record van 37-42, wat goed is voor de 11e plaats in de conferentie.

Download en volg de Dubs Talk Podcast

More from Madison Garrett
Netflix offline kijken (Zo download je films en series)
Heb je een lange vlieg- of treinreis voor de boeg? Netflix heeft...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *