Xbox brengt emmerhoed, handdoek en rugzak uit in Australië en Nieuw-Zeeland

Na het maken van golven met Xbox Onesie, Xbox Body Lotion en vetvrije Xbox-console, is het team van Xbox ANZ terug met weer een onverwachte Xbox-marketingcampagne.

Het bedrijf heeft “Summer of Xbox: Let’s Play Kits” gemaakt met een omkeerbare bucket hat, een strandlaken en een rugzak, allemaal elegant gestempeld met Xbox-logo’s. De items zijn ontworpen door de in Sydney gevestigde kunstenaar Dell Bigeni Ze zouden het begin van de zomer (op het zuidelijk halfrond) en de recente lancering van de Xbox Series X | S.

Galerij

Mensen die in Australië en Nieuw-Zeeland wonen (sorry, rest van de wereld!) Kunnen meedoen om kans te maken op het winnen van items Xbox ANZ Facebook de pagina. Je hoeft alleen maar een bericht over de gameplay te schrijven om wat tijd door te brengen met spelen tijdens de zomer.

2021 is een groot jaar voor Xbox, aangezien het de 20e verjaardag van het consoleplatform markeert. De originele Xbox en Halo: Combat Evolved zijn uitgebracht in november 2001. Microsoft heeft nog geen plannen aangekondigd om dit te vieren, maar het bedrijf zal Halo Infinite later dit jaar met vertraging uitbrengen.

Bekijk de onderstaande gekoppelde verhalen voor meer informatie over de rare ideeën van Xbox ANZ.

الان العب: هالة لانهائية سينمائية مقطورة | معرض ألعاب Xbox 2020

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden

Het onderwerp uitbreidbare opslag is opnieuw opgedoken na Sony’s recente demontage van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *