Beste Xbox Cloud-gamecontrollers die u moet gebruiken

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van cloudgaming is dat er geen dure hardware nodig is. Bovendien krijg je met een maandelijks of jaarlijks abonnement toegang tot de beste games op één plek. De beste ervaring vereist echter ook een compatibele controller met een responsieve gamepad en nauwkeurige aanraakbedieningen. We hebben enkele controllers geselecteerd die u kunt gebruiken Cloudgamen op Xbox.

Beste Xbox Cloud-gamecontrollers

Aangezien de cloud gaming-service zich blijft uitbreiden naar nieuwe regio’s en apparaten, is het belangrijk om jezelf uit te rusten met de juiste tools. Dit zorgt ervoor dat er geen vertragingen zijn, maar volop genieten.

Hoewel Microsoft aanraadt om een ​​draadloze Xbox-controller te gebruiken die is aangesloten via Bluetooth of een USB-kabel, kunt u andere soorten bedrade en Bluetooth-controllers gebruiken voor uw cloudgaming. Om de identificatie te vergemakkelijken, kunt u ze in 3 categorieën verdelen.

  1. Officiële Xbox Speciaal ontworpen door Microsoft voor gamen met Xbox
  2. Ontworpen voor Xbox Partnerapparaten ontworpen voor cloudgaming en erkend door Microsoft.
  3. Geverifieerd – Controllers, niet gemaakt door Microsoft, maar getest en geverifieerd door Xbox Team for Cloud Games.

De laatste categorie, d.w.z. geverifieerde consoles zullen werken voor cloudgaming, maar kunnen een minder optimale ervaring bieden. Laten we deze categorie nu een beetje uitbreiden en scheiden in de lijst met consoles van fabrikanten.

Compatibele Xbox Cloud-gameconsoles van de fabrikant

1]Ibiga

Ibega 9023s Game Controller-uitbreiding (Bluetooth-verbinding) is een geverifieerd product voor cloudgaming op Xbox. Het is eenvoudig te bedienen, ondersteunt de directe afspeelmodus, verbindt en speelt en vereist geen activering.

Bekend probleem: de startknop keert terug naar het Android-startscherm in plaats van de gids te openen.

READ  Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten

2]veel

Veel Verified Game Console (Bluetooth-verbinding) is een platformonafhankelijke gameconsole, ontworpen om goed te werken met Windows-, Android- en iOS-apparaten.

3]Microsoft

Xbox draadloze gamecontroller

Xbox draadloze controllers, die Microsoft speciaal maakt voor gamen met Xbox, zijn geoptimaliseerd voor de beste game-ervaring in de cloud. De lijst met compatibele controllers omvat het volgende:

  • Xbox draadloze controller (Bluetooth- of USB-verbinding)
  • Xbox draadloze controller (Bluetooth- of USB-verbinding)
  • Xbox Elite draadloze controller serie 1 (alleen USB-verbinding)
  • Xbox Elite draadloze controller serie 2 (Bluetooth- of USB-verbinding)
  • Xbox Adaptive Controller (Bluetooth- of USB-verbinding)

Een mogelijk bekend probleem met de Xbox draadloze controller (Bluetooth- of USB-verbinding) is dat iOS 14.5 vereist is om op alle Apple-apparaten te draaien. Het is beschikbaar op Amazon hier.

4]kracht a

De MOGA XP5-A Plus Bluetooth-controller is ontworpen voor draagbare en cloud-gaming (Bluetooth- of USB-verbinding) voor Xbox, terwijl de MOGA XP5-A Plus Bluetooth-controller (Bluetooth- of USB-verbinding) is geverifieerd voor cloud-gaming op Xbox.

5]Scanner

Beste Xbox Cloud-gamecontrollers die u moet gebruiken

Quiche Voor Android (Xbox) (USB-verbinding) Ontworpen door Razer. Het biedt controle op consoleniveau voor uw mobiele games. tegenhanger – Raiju Deze draagbare gameconsole voor Android (Bluetooth- of USB-verbinding) heeft volledige geavanceerde functies om u een absoluut concurrentievoordeel te geven bij cloudgaming. Beide sets zijn ontworpen voor Xbox.

U kunt ook een geverifieerd bestand gebruiken jungle kat (Bluetooth-verbinding), een dubbelzijdige gamecontroller, om de mobiele game-ervaring te verbeteren.

6]Sony

Dual Shock draadloze controller

Sony Dubbele schok 4 De draadloze controller biedt een van de meest comfortabele en intuïtieve game-ervaringen. Het enige bekende probleem is dat de USB-verbinding momenteel niet werkt zoals bedoeld.

7]Staalserie

De Stratos XL Deze door SteelSeries geverifieerde gameconsole kan je helpen je mobiele gameprestaties te verbeteren met cloudgaming op Xbox.

READ  John Wick Hex richt zich in december op Nintendo Switch en Xbox One

Het is belangrijk om hier te vermelden dat als je een webbrowser gebruikt om cloudgames te spelen, de Xbox Wireless Controller momenteel de enige officieel ondersteunde console is. Andere gameconsoles in de cloud werken mogelijk niet in de browser.

Wat zijn cloudgames?

Cloudgaming in de eenvoudigste taal betekent een streamingdienst die wordt gebruikt om inhoud van hoge kwaliteit te krijgen ten koste van internetbandbreedte en servercapaciteit. Het stelt je in staat om games te spelen met behulp van sommige servers in plaats van computers. Deze modus houdt games altijd up-to-date en klaar om te spelen.

Zijn cloud-gaming slecht?

Deze methode brengt de luxe van gamen verder dan consoles, met streaming van hoge kwaliteit en lage latentie. Dus hoewel cloudgaming ervoor zorgt dat games onderweg soepel blijven werken, verhoogt het het algehele stroomverbruik. Dit heeft gevolgen voor de totale CO2-voetafdruk. Bedrijven moeten hier aandacht aan besteden en hun datacenters vergroenen.

Razr Raiju

Written By
More from Vanessa Hale

Lake kan eindelijk worden gespeeld op Xbox in Australië

Na in strijd te zijn met de Australische beoordelingsrichtlijnen die iedereen behalve...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *