Xbox Cloud-games streamen op Windows 10

Microsoft

Microsoft blijft de Xbox-console verlaten als de enige manier om zijn games te spelen. Bovendien, in deze richting, Het bedrijf kondigde aan Het werkte, dus je kunt Xbox-games streamen via de Windows 10 pc Xbox-app.

Xbox-games spelen op de Xbox-app op je Windows 10-pc

Als je een snelle en gemakkelijke manier wilt om Xbox-games via de cloud te streamen zonder console, kun je de Windows 10 pc Xbox-app gebruiken, maar er zijn enkele vereisten.

Ten eerste moet je een Xbox Insider zijn, het bètaprogramma van Microsoft voor Xbox-functies.

Je moet ook een abonnee zijn van Xbox Game Pass Ultimate.

Om Xbox Insider te worden, moet je een Xbox-pc of Windows 10 gebruiken. Download op Xbox het “Xbox Insider Pack” uit de Store. Hiermee worden zowel de Xbox Insider Hub als de app Meld een probleem geïnstalleerd.

Als u een pc met Windows 10 gebruikt, moet u de app “Xbox Insider Hub” downloaden van de Windows Store.

Nadat je je hebt aangemeld voor het Insiders-programma, zorg je ervoor dat de Xbox-app op je pc up-to-date is en klik je vervolgens op Cloud Games. Zolang je een compatibele console op je pc hebt aangesloten, ben je klaar om naar binnen te gaan en games van de cloud naar je pc te streamen. Je hebt ook geen krachtige hardware nodig om deze grafisch geavanceerde games uit te voeren. Alles is cloudgebaseerd.

Je kunt al een tijdje Xbox-games op Windows spelen via de cloud met een browser, maar de belangrijkste verandering hier is dat je het rechtstreeks vanuit de Xbox-app kunt doen, in plaats van alles via de browser van je pc te moeten laden.

READ  De Medium Xbox Series S-recensie: bereid de weg voor de volgende generatie horror

Welke spellen zijn beschikbaar?

In totaal zijn er meer dan 100 games beschikbaar om te streamen op Windows 10. Microsoft heeft er een volledige lijst van zijn website, maar enkele van de opmerkelijke personages zijn Minecraft, FIFA 21, Forza Horizon 4, Halo: The Master Chief Collection, Sea of ​​​​Thieves en Destiny 2.

Written By
More from Vanessa Hale
Wie geeft er om de PS5 of Xbox? Modded Witcher 3 ziet er geweldig uit in 4K met Nvidia RTX 3090
Hoe goed ziet The Witcher 3 er tegenwoordig uit? Heel uitzonderlijk als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *