Pritchard is een professional, baan toont zijn potentieel in de eerste wedstrijd van de zomercompetitie

Kom naar Yam Madar, blijf om groei te zien boston Celtics Jong bataljon.

Na een leeg zomercompetitieseizoen zijn de kinderen terug en willen ze reguliere seizoensrotatieminuten verdienen. Spelen in uitgebreide rollen, dit is het moment om te zien wat de jeugdrotatie van Boston kan doen als ze de kans krijgen.

Game 1 staat in de geschiedenisboeken en we hebben meer vragen dan antwoorden.

Payton Pritchard was gemakkelijk de beste speler op aarde. De producent uit Oregon had een verbeterd pick-and-roll-spel met een sterke nadruk op de juiste pass, waarvan een groot deel bestond uit passes naar breakers of daaropvolgende postings.

Als tweedejaarsstudent is Pritchard een van de topspelers van het team, en op zijn palmares tegen Atlanta HawksToon het niveau van evenwicht dat u van een veteraan zou verwachten. Summer League-coach Joe Mazzola was onder de indruk van de manier waarop Pritchard de wedstrijd controleerde door consequent de juiste beslissingen te nemen. “Payton is een geweldige tegenstander, een geweldige speler en maakt mensen beter. Ik vond dat hij het spel uitstekend beheerste”, zei Mazola.

Zoals Keith Smith van CelticsBlog tijdens de wedstrijd opmerkte, is Pritchard de behoefte aan herhalingen in de zomercompetitie ontgroeid en kan hij het beste rusten voor het begin van het trainingskamp.

Een eenmalige zomercompetitie is misschien in de kaarten van Pritchard, vooral gezien andere balspelers die herhalingen nodig hebben. Ja, een van deze balspelers is een keuze voor de tweede ronde van 2020 NBA Draft Die vorig jaar de Israëlische competitie verlichtte. Je hebt misschien wel eens van hem gehoord? Zijn naam is Yam Madar.

READ  Update: de exploit die Destiny 2-spelers gebruikten om de softcap voor Beyond Light te raken, is opgelost

Madar had een hapering tijdens zijn eerste stint van de bank, waardoor het spel op zijn kop werd gezet met een combinatie van intense druk op de bal en vroege aanvallen. Kies spelers met één tik van één man, maak balpassages, springt en drijft. Madar toonde een breed scala aan offensieve vaardigheden en combineerde dit vervolgens met sterke defensieve beslissingen.

“Hij draaide het voor ons om met zijn energie, en hij nam een ​​aantal krachtige schoten. Pritchard zei van Madar’s debuut.

Madar was zichtbaar blij dat hij eindelijk de sprong naar de gelederen van de NBA had gemaakt en vertelde hoe hij zich voelde na de wedstrijd. “Het is geweldig, en het is een droom die uitkomt. Op deze verdieping zijn, de Celtics-trui dragen, is een zegen voor mij en mijn familie.”

Naast de junior en tweedejaars bewakers waren er andere leden van de Celtics-selectie te zien, die beiden optraden voor Jekyll en Hyde. Op een podium als de Summer League zouden spelers als Aaron Nesmith en Romeo Langford de wedstrijden moeten domineren, wat aantoont dat de kloof tussen de selecties van de Summer League en de NBA enorm is.

Geen van beide vleugelspelers is er echter in geslaagd om hun stempel op het proces te drukken, maar beide hebben flitsen gegeven van het spel dat we het afgelopen seizoen hebben gezien. Bij Romeo Langford hebben de Celtics een speler die ze hopen te veranderen in een extra, wat prima zou zijn als ze de bal tijdens deze wedstrijd meer in handen zouden hebben. Langford begon goed aan de competitie, onderzocht de verdediging en sloeg een geweldige pass, maar keerde terug naar zijn rol als aanvullend stuk naarmate de wedstrijd vorderde.

READ  "Degene die deze *** heeft bereikt, moet worden uitgezet"

Wanneer een speler een winnende kans maakt in het spel, worden veel van zijn zorgen over het hoofd gezien. Een speler als Langford, die volgend seizoen strijdt voor een prominente rol op de bank, moet echter meer laten zien als verhalenverteller en manager van de bal.

Pritchard heeft ook zijn gewicht gelegd op enkele van de mogelijke volgende stappen van de Indiana-inwoner. “Romeo is een heel slimme speler; hij kan veel dingen doen. Maar ik denk dat een grote stap voor zijn groei dit jaar zijn ontwikkeling van een driepuntsschot en zijn vertrouwen dat het zijn spel zal uitbreiden. Hij heeft het vermogen passen, rijden, verdedigen en zo. Als die drie ballen er eenmaal uit blijven zien als het einde van het spel, wordt het een probleem.’

Aan de andere kant was Nesmith agressief in zijn aanval en verdediging, maar kon hij zijn schietbaan niet vinden. Zoals we vandaag al zeiden Celtics PodHet zou hem ook ten goede komen om van de schermen af ​​te stappen of uit de hoek te tillen, want dat is de rol die hij het hele seizoen zal spelen. Natuurlijk is een deel van de Summer League het uitbreiden van je spel en het naar voren brengen van aspecten van gameplay die zelden worden gezien door coaches en recepties, maar het is waardevol om je vaardigheden te verdubbelen en je carrière aan te scherpen wanneer de echte games beginnen.

Nesmith en Langford waren niet slecht, maar hun invloed liet veel te wensen over voor de spelers van het tweede en derde jaar. Toen was er een belangrijke schietles van Carson Edwards, wat op dit punt in zijn carrière de norm is; Hij zou op dit moment dicht bij een record in de zomercompetitie moeten zijn!

READ  Wat doe je met ontzag voor metroid als je vastzit?

Over het algemeen toonde de Celtics Summer-League momenten van offensieve en verdedigende vaardigheden. Er waren tijden dat de Celtics klemmen in de verdediging legden en ze vochten elke seconde om de wedstrijd dichtbij te houden tijdens het tweede en derde kwart. Met talent op het roster zal het team alleen maar beter worden als ze elkaar beter leren kennen en weer de benen hebben in competitief basketbal.

Joe Mazzola sprak over de voordelen van de Summer League en waar het team aan werkte tijdens het trainingskamp van een week voorafgaand aan het toernooi. “Aandachtspunten voor elke man, persoonlijke ontwikkeling voor elke man. Ik vond dat onze jongens 1 tot en met 12 geweldig werk hebben geleverd door samen te spelen, en ze speelden hard”, zei Mazola.

We zagen ook potentiële 2e ronde Johann Bejarin die eruitzag zoals je zou verwachten: rauw. Begarin is atletisch getalenteerd, maar hij heeft nog een jaar of twee nodig voordat hij aan zijn NBA-reis begint.

Voor de Summer League-wedstrijd was de competitie tegen de Atlanta Hawks een competitie, die veel vragen stelde aan de Celtics en alleen maar hielp bij hun ontwikkeling. Maar zoals Yam Madar zei: “Ik verwachtte de wedstrijd te winnen, en uiteindelijk hebben we het als team gedaan.” Niet veel van ons hadden verwacht dat deze game zo dicht bij elkaar zou liggen.

More from Madison Garrett
Detroit Tigers Spencer Turkelson en Riley Greene schitteren in Futures
Spencer Turkelson van de Detroit Tigers verplettert Homer in de Education League...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *