Xbox Cloud Gaming ziet er echt geweldig uit voor lunchpauzes

Xbox Cloud Gaming heeft gebreken, zelfs in de beste omstandigheden, maar het kan een gemakkelijke, wrijvingsarme manier zijn om een ​​scala aan games te ervaren

Ik ben hier niet om je te verkopen op xCloud of het idee van cloud-gaming in het algemeen – het is gewoon te vroeg voor veel mensen vanwege infrastructuurbeperkingen en gegevensbeperkingen – maar ik ben hier om je te vertellen dat de nieuwste Xbox Cloud Gaming-bèta is best cool, alles bij elkaar genomen.

Mocht je het nieuws hebben gemist, dan is het mogelijk om Xbox Cloud Gaming te spelen in een browser (Edge, Chrome of Safari) op ​​een computer of telefoon, meer dan 250 games te streamen op xbox.com/playAls abonnee van Xbox Game Pass Ultimate hoef je niets extra te betalen. Ik ben vrijgezel en heb dit jaar eindelijk een upgrade naar onbedekt internet uitgevoerd – dus nieuwsgierigheid overviel me.

Met die potentieel dure angst uit het raam, word ik een beetje wild (zoals je doet wanneer je toegang hebt tot honderden games en de enige echte limiet is tijd).

Terug kunnen gaan naar een klassiek spel zoals a Banjo Kazooie In een webbrowser, met het oude opslagbestand dat 100% naadloos uit de ether verschijnt, is het behoorlijk magisch.

Ze nam het ook op tegen AI-schurken in een ronde van Twisted System in fusie razernij, Rollen door de stille cartograaf in Halo: De Master Chief-collectie, en nam versnellingen 5 Voor een zorgeloze cyclus zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opbergen, repareren of wat dan ook.

READ  Ubisoft sluit dit jaar servers voor drie games op Xbox 360 Tom Clancy af

Hieronder staan ​​screenshots van enkele van de games die ik heb geprobeerd, om je een momentopname te geven van de Xbox Cloud Gaming-bèta.

(niet slapen Zeno Crisis. Het is een modern en trendy juweeltje.)

Zien de games er net zo eenvoudig uit als hun niet-streaming tegenhangers? Nee. Er is druk. Hebben ze merkbare latency? soms. Maar, en dit is afhankelijk van het spel in kwestie en je omstandigheden, ik zou zeggen dat de ervaring zo goed als ‘goed genoeg’ is. Dit is hoe het was op een 275Mbps-verbinding die via een bestand werd gerouteerd powerline-adapter, In elk geval.

Ik kan niet zeggen hoe de huidige Xbox Series X-bètaconfiguratie met Xbox Series X 1080p/60fps eruitziet en aanvoelt in vergelijking met de oudere versies, maar ik heb gehoord dat het een opmerkelijke stap is. Ik heb het ook alleen op een pc getest, dus nog geen mobiele vertoningen.

Nadat u uw bedrade Xbox-console hebt aangesloten, bladert u door de lijst met ondersteunde cloudgames (die niet één-op-één is met de uitgebreide Game Pass-lijst) en tikt u op Forza Horizon 4Het duurde ongeveer 20 seconden voordat het normale introwoord van het logo verscheen en ik was klaar om te spelen. Hoewel het niet onmiddellijk is, is het nog steeds een snelle “lunchpauze”.

Ik hou ook van waar iemand mee weg kan komen Yakuza 0 Aan de overkant Yakuza: Als een draak Met Xbox Cloud-gaming. Het is niet van deze wereld om de hele serie op deze manier in een rij te zien staan.

Voorbeeld van Xbox Cloud-gamebibliotheek

Normaal zou ik me niet aanmelden voor zoiets als Xbox Cloud Gaming of PlayStation Now, maar als bundelservice heeft een maandelijks lidmaatschap echt veel waarde? Zeker. Als het zo is ingekaderd – als een functie meer dan wat dan ook – is het gemakkelijk.

READ  Xbox 20th Anniversary: ​​Terugkijkend op de voorkant van de gameconsole

Zoals het er nu uitziet, heb ik het gevoel dat ik af en toe Xbox Cloud Gaming zal gebruiken om een ​​aantal games te bekijken waarin ik geïnteresseerd ben geweest, maar die ik zelden heb voltooid. Misschien zal het ooit een rol gaan spelen als ik ook reis. Sommige soorten zijn beter dan andere.

Hoewel ik niet zie dat de cloud de dominante vorm van gamen overneemt binnenkortIk heb het gevoel dat we collectief langzaam die toekomst tegemoet gaan. De dag komt zeker.

Dat ze de status heeft van “af en toe” is voor mij een grote stap.

Jordan Defour

Jordan is een van de oprichters van Destructoid en een poster van schijnbaar willekeurige afbeeldingen. Ze zijn allesbehalve willekeurig.

Written By
More from Vanessa Hale
Project Typhoon, Xbox-exclusieve AAA Co-op Open World-game, wordt mogelijk aangekondigd op E3 ​​- gerucht
De enorme first-party portemonnee van Microsoft zal zeker de komende jaren een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *