Ubisoft installeert DRM-servers en maakt het op de een of andere manier erger

kan & amp;  ;  Magic X - Legacy

Might & Magic X – Legacy
foto: Ubisoft

Vorige maand , jabisoft besloot de online ondersteuning voor een aantal oudere games te beëindigen, maar liet daarmee ook de DRM-servers vallen voor Might and Magic X – Legacy, de betekenis Spelers hebben geen toegang tot content voor één game of DLC.

Zoals Eurogamer Verslag doen van Fans waren niet blij, omdat ze een onofficiële oplossing moesten verzinnen om voorbij een bepaald punt in singleplayer te kunnen blijven spelen, maar in plaats van dat Ubisoft de tussenliggende weken nam om iets officieels uit te brengen om dit op te lossen, of om hun oorspronkelijke zet terug te draaien naar sluit de DRM-servers van het spel af, ze besloten iets anders te doen.

Ze hebben de game eenvoudig verwijderd voor verkoop op Steam. Als je nu de Steam-pagina van de game bezoekt, wordt je begroet met het bericht:

Merk op: Op verzoek van de uitgever, Might & Magic X – Legacy is niet langer te koop op Steam.

Dus nu kan geen enkele potentiële nieuwe speler het spel krijgen, en iedereen met een bestaand exemplaar… het nog steeds niet goed kan laten werken, zelfs met een door fans gemaakte oplossing, blijft de bonusinhoud in het spel niet beschikbaar.

Spelers worden nu begrepen dronken, terwijl je naar de Steam-beoordelingen van de game gaat om berichten achter te laten zoals:

“Niet meer werken. Ubisoft weigert het spel te repareren. Zielig.”

“Ubisoft nam mijn geld en sloot het toen.”

Dit is diefstal, en als Steam en de betrokken regeringen het goed vinden, is het legale diefstal. Ik zou in principe nooit iets van Ubisoft kopen, ook niet als ze zouden proberen iets aan deze rotzooi te doen.”

“Helaas heeft Ubisoft besloten de game te houden, en veel ervan is niet meer toegankelijk, dus ik kan het niet aanbevelen om het te kopen. F***Dit bedrijf zit met ananas voor hun mishandeling van de ‘Might and Magic’-serie.”

En de

“Ubisoft kan zichzelf aan.”

het spel voor haar Ook verwijderd uit de eigen etalage van Ubisoft.

READ  De motorrally van Sturgis zal naar verwachting 250.000 mensen trekken
More from Madison Garrett
Fortnite keert mogelijk over 5 jaar terug naar iOS
Een paar weken geleden oordeelde een rechter in de zaak die Epic...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *