Xbox-consoles krijgen deze feestdagen xCloud, dus je kunt streamen voordat je download

Microsoft brengt deze vakantie Xbox Cloud Gaming (xCloud) naar Xbox One en Xbox Series S/X. De xCloud-integratie stelt Xbox-bezitters in staat om op een Xbox Game Pass te klikken en deze direct te streamen, zodat gamers de games kunnen uitproberen voordat ze zich bezighouden met het vaak tijdrovende proces van het downloaden van titels.

Meer dan 100 titels zullen beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass als onderdeel van de initiële xCloud-integratie, en Xbox-spelers kunnen games uitproberen terwijl ze wachten om ze volledig te downloaden. Dankzij deze xCloud-integratie kunnen Xbox-spelers ook overschakelen naar multiplayer-games zodra vrienden een uitnodiging sturen, zodat ze niet hoeven te wachten tot de installatie is voltooid.

xCloud-integratie in het Xbox Dashboard.
Foto: Microsoft

Het cloud-logo verschijnt op de games die kunnen worden gestreamd.
Foto: Microsoft

Microsoft zal zijn Xbox Dashboard op Xbox One- en Xbox Series S/X-consoles updaten met een cloudpictogram, zodat games die kunnen worden gestreamd direct worden weergegeven. Net als de rest van de Xbox Cloud-games ondersteunen de streams tot 1080p en 60fps, dus het zal nog geen vervanging zijn voor degenen met 4K-tv’s. Microsoft verkoopt dit vaak als een poging voordat de service wordt gedownload.

Aangezien dit ook naar Xbox One komt, betekent dat Xbox Series S/X exclusieve games zoals Microsoft Flight Simulator En gemiddeld Het zal binnenkort ook beschikbaar zijn op oudere Xbox Ones. Microsoft houdt zich niet aan een datum Microsoft Flight Simulator op xCloud tot nu toe, en zegt dat het “in de toekomst komt”.

De nieuwe xCloud-integratie zal dit najaar beschikbaar zijn voor Xbox Insiders, vooruitlopend op de bredere release, en Microsoft is van plan binnenkort testdetails aan te kondigen.

READ  Euro 2020 analyse: Zweden vs Polen
Written By
More from Eda Greene

Wat is het en hoe te downloaden?

Google Meet heeft een zelfstandige web-app uitgebracht, ook wel bekend als Progressive...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *