Crusader Kings 3 komt naar PS5 en Xbox Series X

Crusader Kings 3 Brengt Kingdom Management naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Consoleversie van Een van de beste games van 2020 Het werd dinsdag aangekondigd op Gamescom 2021 tijdens een Microsoft Xbox-uitzending.

Consoleversie van Crusader Kings 3 Ontwikkeld door Lab42 in samenwerking met de oorspronkelijke ontwikkelaar Paradox Interactive. De nieuwe versie van de game moet bekend voorkomen bij iedereen die de pc-versie van de game heeft gespeeld, met enkele verschillen alleen voor consoles.

Volgens Paradox zijn er nieuwe functies die speciaal zijn ontworpen om te profiteren van de unieke functies van elke console. Met de Xbox Series X-versie kunnen spelers snel tussen de twee schakelen Crusader Kings 3 De game en YouTube, om tutorials en informatie te vinden. Ondertussen zal de PlayStation 5-versie van de game unieke interacties bevatten tussen de stress-monteur van de game en de DualSense-controller, waardoor spelers elk moment van stress in de game kunnen voelen.

Natuurlijk zal de consoleversie nog steeds alle koninklijke percelen bevatten en gekke stambomen Dat maakte de pc-versie van de game zo geweldig. Het enige dat niet in de consoleversie lijkt te zitten, is de game Northern Lords DLC van eerder dit jaar.

Crusader Kings 3 Het wordt uitgebracht op PlayStation 5 en Xbox Series X, maar er is geen specifieke datum aangekondigd. De game zal ook beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass-abonnees.

READ  BCCI ACU-team onderzoekt bevestigingspin Ravinder Dandiwal
More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *