Xbox Creator deelt het verhaal van vaccinatie en vraagt ​​anderen om “opdagen” op afspraken

Seamus Blackley, de oorspronkelijke Xbox-ontwerper, is naar sociale media gegaan om zijn ervaringen met het krijgen van het Coronavirus-vaccin te delen, en dringt er bij anderen op aan om naar vaccinatieafspraken te komen ondanks verkeerde informatie over de veiligheid ervan.

In een korte tweet op Twitter zei Blakely dat hij een Moderna-vaccin had gekregen. Hij legde uit dat er 150 mensen waren die hun afspraken in de kliniek in Los Angeles hadden gemist en dat de medische staf daar vaccins moest gebruiken of verwijderen. Hij zei verder dat desinformatie gevaarlijk is en dat artsen en verpleegsters zichzelf in gevaar brengen om anderen te helpen. Hij gaf ook aan dat hij op zijn beurt had gewacht achter de groepen met een hogere prioriteit, dus het is frustrerend om te weten dat sommige doses worden weggegooid vanwege gemiste afspraken.

“Desinformatie is een tragedie”, zei hij. ‘Er is geen risico. Haal je vaccin. Alsjeblieft. Stop dit virus. Het zal muteren en erger worden.’

In een vervolg grapte hij dat er 24 uur waren verstreken en dat hij geen gratis wifi had gekregen of de mogelijkheid om met Bill Gates te communiceren – verwijzend naar een onverlaten. Vaccin complottheorieën​ Natuurlijk ontmoette Blackley tijdens zijn carrière Gates en werkte hij ermee samen.

Blackley wordt gecrediteerd voor het ontwerpen van de originele Xbox in 2001, hoewel zijn carrière zich ook uitstrekte tot het werken in games zoals Ultima Underworld, System Shock en Trespasser. Hij vertegenwoordigde ook de ontwikkelaars van videogames bij het Creative Artists Agency. Meest recentelijk werd hij CEO van het startende technologiebedrijf Pacific Light and Hologram.

READ  Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 23-29 augustus 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Hoe te repareren dat Xbox Game Chat niet werkt

Als je op een feest speelt, is communicatie essentieel om succes te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *