Spring Game in Oakland A # 18: Kai Tom blijft hot, Sean Murphy debuteert, Sean Mania vindt de groove

Oakland-trainingsster A verloor in het voorjaar, Buddy Reed, deze week met een blessure, maar er is al een nieuwe mogelijkheid op het veld aan het ontstaan ​​om de dagelijkse krantenkoppen te stelen.

Artikel 5 Selectie Concept Tom at Hij kwam terug en versloeg in hun derde wedstrijd na een blessure, en het eerste elftal van San Diego Padres stond woensdag met 4-2 in Cactus League.

*** Klik hier om vandaag nog terug te komen op het onderwerp van de game! ​

Oakland moest twee weken extra wachten om dit voorjaar een glimp op te vangen van Tom vanwege een slash-blessure, maar hij maakte de verloren tijd snel in. Hij werd veilig geraakt in alle drie zijn wedstrijden en vandaag was Homer een stoplicht om de eerste speler een voorsprong te geven die hij nooit opgaf. Hij koos ook voor zijn tweede opeenvolgende multi-hitdag.

Tom, lente: 5 voor 10, HR, Double, 0 BB, 2 Ks

Regel 5-status geeft hem eigenlijk een inside-track voor de selectie van de openingsdag, aangezien hij pas aan het einde van het reguliere seizoen naar het paleis kan worden gestuurd, maar zijn vroege optreden helpt om elke vraag te beëindigen of hij klaar is voor een MLB-kans als peloton. / vierde verdediger in 2021 A.

Maar Tom was niet de enige speler die schitterde in de aanval. Speler Femme Cars Hij bereikte het honk op drie van de vier trips, door dubbel, enkelspel en wandelen, en hielp de tafel te dekken voor een paar rally’s en zelf één doel te bereiken. Vanger Austin Allen Hij voegde een paar doubles toe en verhoogde de spring streak naar 6 tegen 19 met vier extra honkslagen terwijl hij met Aramis Garcia concurreerde voor een back-uptaak.

READ  Nuggets vs Pelican - Speloverzicht - 26 maart 2021

Over de mogelijkheid gesproken om allen en korte stop te verdubbelen Nick Allen Dat deed hij ook. Zijn zwakte sloeg toen toe in de vierde inning in de gelijkmaker voor Auckland, en ook hij flitste Handtekening van elite-verdediging​ Na een trage start met de knuppel werd hij 4 tegen 9 tijdens de laatste sporadische optredens.

De Bemanning die niet op de lijst staat Ook gechipt, vooral de speler Cosma House Met dubbele gulp en tas. Zijn RBI 7-team staat tweede in het team, want zo wordt de voorjaarstraining gedaan. 1 B. Frank Circle En potentieel Cody Thomas Ze reden allebei in de vlucht en Thomas voegde een hit en walk toe naast zijn bag fly.

Hij rijdt in de kannen van Mana en Trevino

Op geen enkele manier domineerde de A-ploeg, met in totaal slechts vier wedstrijden, maar ze deden het heel goed en het was veel om de wedstrijd te winnen. Hetzelfde kan gezegd worden over promotie.

Begin Shawn Manea Hij had niet de grootste controle, liet een paar vrije lopen los, sloeg aan slag en opende twee wilde worpen in de eerste helft, maar hij had nog steeds een veelbelovende dag in het algemeen. Vroege wreedheid kostte hem verschillende ronden, maar hij droeg en trok zich van de zijkant respectievelijk op de tweede, derde en vierde plaats terug. Onderweg trof hij vijf van de zestien plagen.

Belangrijker dan de Spring Score is dat de linkse nog steeds hard schiet. Tijdens zijn eerste voorjaarsuitje afgelopen weekend liet hij een hogere snelheid zien dan we hem de afgelopen jaren hebben gezien, en donderdag bleef hij werken, van 93 naar 95 mph in de eerste helft. Volgens Shaina Robin van Mercury News​ Hij speelde ook goed in de verdediging:

READ  Er is een uur aan beelden van de Rainbow Six-parasiet gelekt

Helaas was dit niet de enige bal die op zijn pad kwam. In de eerste helft boorde Eric Hosmer een grinder in het gezicht en raakte het spruitstuk in de arm. Uiteindelijk is hij erin geslaagd, en hij lijkt zich geen zorgen te maken om vooruit te komen. Klik hier voor een video van zijn opmerkingen over de spellen

Onder de woning die werd opgericht, Lu Trevino Hij zette zijn indrukwekkende voorjaar voort met twee ronden zonder doelpunten en bracht zijn totaal in Cactus League op tot vijf frames zonder nog een run. Jordan en gisteren Hij gooide ook een doelpuntloze 9e plaats weg na zijn vroege worstelingen dit voorjaar.

Maar de meest gastvrije scène in Bullpen was het ontspannen Nick Turley, Die een volledige rol speelde zonder lopers over het bord te laten, voor het eerst in vijf pogingen deze maand. De linkervleugel was niet perfect, huppelde dubbel en liep, maar hij zou zichzelf hebben geholpen door twee hits te slaan, waaronder Jorge Matteo, een voormalig profteam A. Turley’s Spring ERA-tijdperk is nu gedaald naar 20,77, op het allerlaatste moment. tenminste, vanaf vijf werkronden.

Neem warm: Turley zal de lijst maken. U kunt het ermee eens of oneens zijn, of u het nu leuk vindt of niet, maar het gebeurt. Dit is geen test, het is een afstemming; De echte test ervoor begint in april. (Dit is geen rapport, dit is mijn mening, en het is correct).

Debuut Murphy

Dat alles, en we zijn nog niet eens tot het echt goede deel gekomen, namelijk dat masker Sean Murphy Het maakte zijn debuut in het voorjaar toen het herstelde van een ingeklapte long. Hij ging 0-uit-3 terwijl hij over het bord liep en vijf beurten pakte, zeggende wat nu, Per Matt Kohara van SF Chronicle

‘Ik zie niets dat de voorbereiding op de openingsdag in de weg staat.’

Het lijkt erop dat Matt Chapman van Catchers klaar moet zijn om zich bij de start van het seizoen te voegen bij de feitelijke Matt Chapman in de basisopstelling.

READ  Angels Versus Royals - Samenvatting van het spel - 13 april 2021

Weer een vruchtbare lentedag voor de beste in de Cactus League! Drie bubbellijstkandidaten – 1 speler, 1 speler en 1 catcher – brachten allemaal uitstekende dagen door op het bord, leidden twee topkansen in rondes, Murphy kwam als overwinnaar terug van een ongebruikelijke blessure en gewoon voor de lol bleef de Pete Kozma RBI-machine rollen . Manea werkte en gooide veel moeite, en de wedstrijd had een geweldige dag, inclusief doelpuntloze uitstapjes voor een stel dat worstelde met pijnstillers. Overal goed nieuws!

Als kersen bovenop, kun je dit spel nog steeds bekijken. Volgens mijn tv-lijsten zal het om 23:00 uur Pacific Time met vertraging worden uitgezonden op MLB Network.

More from Madison Garrett

OnePlus 8 en 8 Pro ontvangen beveiligingspatches voor oktober

OnePlus sluit de eerste week van november af door de beveiligingspatches van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *