Xbox en Bethesda Showcase Runtime zijn blijkbaar onthuld

Xbox en Bethesda maakten vorige week bekend dat ze op 12 juni over iets meer dan een maand een nieuw evenement zullen houden. Details over deze show waren grotendeels schaars, waarbij zowel Xbox als Bethesda ervoor kozen om alleen te onthullen wanneer het gebeurde. Ondanks dit gebrek aan informatie rechtstreeks van Microsoft, lijkt het erop dat we nu hebben geleerd hoe lang het aanbod van games van Xbox en Bethesda zal duren als het eenmaal gebeurt.

gespot door Pure XboxHet lijkt erop dat het komende Xbox-evenement in totaal 90 minuten zal duren. Hoewel Microsoft dit nog niet officieel heeft bevestigd, blokkeert het automatisch een periode van 90 minuten wanneer je het evenement via Outlook op de Xbox-website aan je agenda toevoegt. Nogmaals, dit is misschien niet de officiële duur van het evenement (hoogstwaarschijnlijk omdat de show zelf nog niet intern is afgerond), maar dat is zeker een goede schatting voor nu.

Al met al volgt de 90 minuten durende Xbox & Bethesda Games Showcase eerdere evenementen die we van elke uitgever hebben gezien. Bijvoorbeeld, de première van de Xbox & Bethesda-spelshow van afgelopen zomer eindigde in een volle 1 uur en 25 minuten, waardoor het in dezelfde hoeveelheid tijd kwam die het dit jaar lijkt te herhalen.

Als het gaat om wat er onthuld zal worden tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase, nou, dat weten we nog helemaal niet. Hoewel het vrij zeker lijkt dat Bethesda Game Studios nieuwe gameplay-opnames zal bevatten van sterrenveldWe weten niet wat we moeten benadrukken tijdens deze presentatie. Houd daarom onze berichtgeving hier op ComicBook.com in de gaten, want we zullen je zeker op de hoogte houden voorafgaand aan de actie.

READ  Xbox Insiders lekken onaangekondigde Xbox Series X en Xbox Series S

Wat hoop je te zien dat Xbox en Bethesda onthullen tijdens de show van volgende maand? En denk je dat 90 minuten lang genoeg is voor elke uitgever om een ​​aantal belangrijke mededelingen te doen? Laat me je eigen gedachten weten, ofwel hieronder in de reacties of je kunt me een bericht sturen op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale
Halo multiplayer-servers op Xbox 360 worden binnenkort afgesloten
Het is het einde van een tijdperk. Volgende maand zullen de servers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *