Het Metroid Prime-logo heeft volgens de maker veel werk gekost

Halffabrikaat en gedeeltelijk gekleurd Metroid Prime-logo op een blauwe achtergrond.

afbeelding: Nintendo / Kotaku

De Metroid Prime Het logo ziet er zo perfect uit en is zo relevant voor de game dat het je misschien niet is opgevallen of er niet veel over is nagedacht. Het is slechts een van die dingen die altijd lijken te hebben bestaan ​​of volledig in dit universum zijn ontstaan. Maar de ontwerper achter het iconische logo is hier om ons eraan te herinneren dat zelfs de kleinste dingen, zoals een logo, frustrerend kunnen zijn bij het maken ervan.

Leuk vinden gespot door NintendolevH , Grafisch ontwerper Jim Warnell Ga zitten en chat met YouTuber KIWI TALKZ op Interview eerder deze week geüpload. Wornell is een grafisch ontwerper die voorheen bij Nintendo werkte en hielp bij het maken van logo’s voor een reeks games in meerdere franchises, waaronder dieren oversteken En Mario papier. Maar misschien is een van zijn beroemdste en bekendste creaties het logo voor het klassieke GameCube-spel uit 2002 Metroid Prime.

Maar hoewel de game en het logo vandaag de dag met liefde worden herinnerd, sprak Warnell over hoe frustrerend de creatie van de game was en legde hij uit dat er 53 verschillende iteraties nodig waren om er uiteindelijk een te krijgen die werd goedgekeurd door Nintendo en de ontwikkelaars van de game.

“Er waren tijden dat ik mijn verstand wilde verliezen, ja”, grapte Warnell. En weet je, om eerlijk te zijn, 53 exemplaren, ja het waren er 53, maar sommige van die versies waren een blauwe bal, of een rode bal, of een rode bal met een ‘S’, of een rode bal zonder een ‘S’ . Over de mogelijke versie. .. 30, ik was er een beetje moe van, maar weet je, het was een grote titel in die tijd. Er waren veel mensen die hiernaar keken. Dus… ik begrijp waarom er er zijn zoveel versies van het logo, van begin tot eind. Je wilt het goed doen, weet je, het is belangrijk.”

Hij legde ook uit dat hij er persoonlijk erg enthousiast over was Metroid Prime Dat hielp hem destijds om een ​​deel van de stress en frustratie te overwinnen die het logo-ontwerp met zich meebracht.

“Het was een geweldige wedstrijd. Het was leuk voor mij. Ik speelde metroid Lang geleden in 1986 op de NES, dus je weet dat dit een game was die je zeker moet pakken. “

afstand Metroid PrimeWarnell blijft logo’s maken voor Metroid Prime 2, Metroid FusionEn Metroid Prime Hunters. En volgens Lornell was het het gemakkelijkst te ontwerpen. Wat betreft als je logo in grote trailers verschijnt of in geliefde games wordt gebruikt, is het geen bonus meer, gaf Warnell toe dat het nooit verouderd zal zijn.

“Ja, hij is altijd geweldig. Hij is altijd geweldig.”

READ  Escape from Tarkovs nieuwe kaart ziet er fantastisch uit en zal mijn pc zeker doen smelten
More from Madison Garrett
“Ghost of Tsushima” multiplayer zal beschikbaar zijn als een op zichzelf staande game
Geest van Tsushima Een groot succes voor PlayStation in 2020. Spelers die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *