Xbox-game Halo Infinite verschijnt najaar 2021 | NU

De nieuwe game in de populaire Halo-serie wordt in de herfst van 2021 uitgebracht, meldt ontwikkelaar 343 Industries Woensdag. De wedstrijd was eerder uitgesteld.

Aanvankelijk Halo oneindig met de release van de Xbox Series X en S afgelopen november. Maar in augustus werd aangekondigd dat de game zou worden uitgesteld tot volgend jaar vanwege ontwikkelingsproblemen veroorzaakt door de COVID-19-uitbraak.

343 Industries mikt nu op de herfst van 2021. Een specifieke releasedatum is niet aangekondigd, maar de vertraging zou kunnen betekenen dat de game een jaar na de oorspronkelijke releasedatum wordt uitgebracht.

Volgens de ontwikkelaar is het verhaal al volledig speelbaar, maar is er meer tijd nodig om de multiplayer-modus af te ronden, problemen op te lossen en te voltooien.

Microsoft toonde er in juli afbeeldingen van Halo oneindig tijdens een evenement met Xbox Series X-games. Er was destijds veel kritiek. Volgens de critici zag het spel er ‘onvoltooid’ uit.

343 Industries speelt hierop in in haar blogpost en zegt bezig te zijn met “the most beautiful Halogame ooit. ”De ontwikkelaar zegt dat hij veel tijd besteedt aan het verfijnen van de visuele effecten.

READ  Hoe de Vulkan API in Valheim te gebruiken - Valheim Wiki Guide
Written By
More from Aubrey Mason

Spencer zegt: “Toekomstige Bethesda-games hebben niet per se andere platforms nodig”

Weet je nog waar je was toen Microsoft elkaar ontmoette? munten begon...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *