Xbox Game Pass juli 2021: Farming Simulator 19, Dragon Quest Builders

Microsoft heeft in juli 2021 nog zes games aangekondigd die naar Xbox Game Pass komen: Dragon Quest Builders 2En de Tropico 6En de EA Sports UFC 4En de bloedwortelsEn de gemiddelde, En de landbouwsimulator 9. Deze game zal in de maand juli op verschillende platformen verschijnen.

Hier is het volledige overzicht Van Xbox Wire:

  • Dragon Quest Builders 2 (wolk) – 8 juli
  • Tropico 6 (Cloud, console en pc) – 8 juli
  • UFC 4 (Console via EA Play) – 8 juli
  • bloedwortels (Cloud, console en pc) – 15 juli
  • Landbouwsimulator 19 (Cloud, console en pc) – 15 juli
  • gemiddelde (wolk) – 15 juli

Vorige maand heeft Microsoft een hele reeks games toegevoegd, waaronder: monster bende En de voorgeborchte. Zoals altijd moeten games de Xbox Game Pass verlaten wanneer de komst van nieuwe games wordt verwelkomd. Deze maand, EA Sports UFC En de EA Sports UFC 2 Xbox Game Pass verlaat EA Play op 14 juli, terwijl eindeloze ruimteEn de Downwell, En de CrossCode Hij vertrekt op 15 juli.

Xbox Game Pass is een abonnementsservice van Microsoft – en het is een goede deal. Er zijn tal van games beschikbaar voor de abonnementsprijs, en elke maand komen er meer bij. In juni zei Microsoft dat het elk kwartaal “ten minste één nieuwe first-party game naar Game Pass” zou brengen. Xbox Game Pass kost $ 1 per maand gedurende de eerste drie maanden; Daarna kost het $ 9,99 per maand op pc of consoles, terwijl het Ultimate-niveau, dat beide omvat, $ 14,99 per maand is.

Abonnees met Xbox Game Pass Ultimate hebben ook toegang tot Microsoft’s Xbox Cloud-gamingplatform, dat nu via browsers beschikbaar is op Apple-apparaten en Windows-pc’s.

READ  Hoe u een Xbox One kunt resetten die klaar is om te verkopen
Written By
More from Vanessa Hale
Dead by Daylight-studio heeft mogelijk een nieuw AAA-project in de Xbox-fabriek
Volgens het LinkedIn-profiel van een ontwikkelaar zou de studio van The Dead...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *