Xbox Game Pass: sla nieuwe games over voor deze Xbox Live Gold-downloads | Spellen | amusement

Xbox Game Pass heeft deze week een hele reeks opwindende nieuwe downloads ontvangen, maar je moet het waarschijnlijk in het weekend overslaan.

Dat komt omdat er dit weekend twee gratis games te downloaden zijn die te spelen zijn op Xbox One en Xbox Series X.

Microsoft heeft zijn nieuwste Free Play Days-evenement gelanceerd, dat beschikbaar is voor alle Xbox Live Gold-abonnees, inclusief XGP.

Dit weekend kunnen fans Assassin’s Creed Odyssey en Olympic Games Tokyo 2020 – de officiële videogame, zonder extra kosten downloaden en spelen.

Beide spellen bestaan ​​al een tijdje, maar als je ze nog niet hebt geprobeerd, is dit je perfecte kans.

U vindt het op uw console door op het tabblad Abonnementen in de Xbox Store te klikken en naar het gedeelte voor gouden leden te gaan.

Het downloaden van beide moet even duren, afhankelijk van je internettoegang, en ze bieden urenlang gratis entertainment zonder inhoudsbeperkingen.

Het enige om op te merken is dat deze nieuwe deal in de tijd beperkt is, wat betekent dat je naar de Xbox Store moet gaan en deze nu moet claimen.

Microsoft heeft bevestigd dat Assassin’s Creed Odyssey en Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game tot 20 december beschikbaar zullen zijn om te spelen, waarbij de toegang om ongeveer 08.00 uur GMT verloopt.

Assassin’s Creed Odyssey is een zeer gewaardeerde en beoordeelde aflevering in de populaire serie die enkele grote wijzigingen heeft aangebracht in de oorspronkelijke formule.

De game breidde zich uit naar een meer open wereldformaat en deed een sterk beroep op RPG-elementen, en bood iets anders aan degenen die uitgroeien tot de grotere rijken die beschikbaar zijn in Origin.

READ  Last Night in Soho (2021) Gratis download Volledige film - Dagelijkse film

De Express Review werd in 2018 gepubliceerd en liet Joseph Carey onder de indruk van de voortgang van het verhaal, waarin hij uitlegde:

“De verhaallijn van Alexios grijpt in veel opzichten terug op de gloriedagen van de Ezio-trilogie, die een meeslepend verhaal opleverde en spelers geboeid hield.

Spelers zien hem groeien van een ietwat onwetende jonge man die op het eiland Kefalonia woont tot een onaantastbare krijger die zelfs Achilles tot twee keer toe zou doen nadenken voordat hij hem uitdaagde voor de strijd.

“De belangrijkste missie van Assassin’s Creed Odyssey zijn de vele verhalen die ons constant bezig hebben gehouden met het wachten op de volgende ontwikkeling.

Maar hoewel de game uitblinkt in het vertellen van een opmerkelijk verhaal, is het de sympathieke en vaak humoristische cast van personages die ervoor zorgt dat je blijft terugkomen voor meer.

Alexios is absoluut het hoogtepunt, maar hij wordt vergezeld door een aantal andere hoofdpersonages die de actie vermakelijk houden.

“De voice-acting is grotendeels genageld, hoewel sommige karakteruitvoeringen door enige overdrijving vervelend worden.”

Het kan dus de moeite waard zijn om deze nieuwere versies nog een paar dagen in de Xbox Game Pass-bibliotheek te laten, zodat je een aantal games kunt testen die momenteel niet beschikbaar zijn als onderdeel van de abonnementsservice.

En als je merkt dat je meer van een game wilt spelen, kun je ze allebei met korting downloaden. De deals die dit weekend voor beide games aan de gang zijn, zijn onder meer:

Assassin’s Creed Odyssey

  • Standaardeditie (SRP $ 59,99) 75% korting: $ 15,00
  • Ultieme editie ($ 119,99 SRP) 70% korting: $ 36,00
  • The Fate of Atlantis DLC ($ 24,99 SRP) 50% korting: $ 12,50
READ  The East's Daily Download, maandag 31 mei - WNCT

Olympische Spelen Tokyo 2020 – De officiële videogame

  • Standaardeditie (SRP $ 39,99) 50% korting: $ 20,00

Written By
More from Eda Greene
HOE TE SPELEN, GRATIS DOWNLOAD EN MEER
De populaire Battle Royale-game Player Unknown’s Battleground – of PUBG zoals het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *