Xbox Game Pass Ultimate voegt een nieuwe game toe die nog niet eens uit de game is

Op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc kunnen alle Xbox Game Pass Ultimate-abonnees via Game Preview genieten van een nieuwe game die technisch nog niet is uitgebracht. Sinds december 2019, Super Animal Royal Het was beschikbaar op Steam Early Access. Het is nog in vroege toegang, maar het is nu ook in Xbox Game Preview en beschikbaar voor alle Xbox Game Pass Ultimate-abonnees, of meer specifiek, de Founder’s Edition, die, in tegenstelling tot het standaard basisspel, geld kost.

Ontwikkeld door Pixile en uitgegeven door Modus Games, Super Animal Royal Het is een top-down 2D Battle Royale-game met bijna 12.400 gebruikersrecensies, waarvan 95 procent de game positief beoordeelt, waardoor de game een “zeer positieve” beoordeling krijgt voor Steam-gebruikers.

“Het is een strijd om te overleven”, luidt het officiële stadion van de game. “Super Animal Royal is een top-down 2D Battle Royale-game voor 64 spelers waarin dodelijke dieren met hun tanden, klauwen en een machinegeweer vechten in een verlaten safaripark. Verzamel en pas je favoriete wezens en wapens aan, en zet ze vervolgens aan het werk in singleplayer-wedstrijden of een team met maximaal vier spelers! “

Helaas, als je een gewone Xbox Game Pass-abonnee bent, is deze game niet beschikbaar om te spelen, en het is ook belangrijk op te merken dat het onduidelijk is hoe lang het duurt. Het kan een paar weken, een paar maanden of een paar jaar zijn. Verdorie, het kan voor altijd zijn. Hoewel Microsoft deze informatie niet openbaar maakt, ligt de meest waarschijnlijke mogelijkheid ergens tussen enkele maanden en enkele maanden.

READ  Epic Games-fix, patch 17.10 en meer

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand voor Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles over Xbox — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en deals — klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Opnieuw bevoorraden van Xbox Series X – Kijk wie er over de lijn kan springen

Microsoft heeft mogelijk een oplossing gevonden voor het opnieuw bevoorraden van Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *