King of Fighters XV uitgesteld tot Q1 2022

SNK heeft vertraging De vijftiende koning der strijders Van een eerder geplande releaseperiode in 2021 tot het eerste kwartaal van 2022.

Hier is een bericht van SNK-producer Yasuyuki Oda over de vertraging:

Er zijn veel fans die de release verwachten De vijftiende koning der strijders In 2021, maar op dit moment moeten we helaas aankondigen dat De vijftiende koning der strijders Het wordt nu gelanceerd in het eerste kwartaal van 2022.

De ontwikkelingstijdlijn die we aanvankelijk hadden vastgesteld, werd beïnvloed door de steeds toenemende gevallen van COVID-19 in Japan. We hebben eindelijk de definitieve beslissing genomen dat de productkwaliteit voorop moet staan, en dus komt er een variabel bewerkingsvenster bij die beslissing.

We vragen oprecht uw geduld en begrip terwijl onze ontwikkelingsteams hard blijven werken De vijftiende koning der strijders Terwijl we de release naderen.

lanceerplatforms voor De vijftiende koning der strijders Nog niet aangekondigd.

Reactie beleid

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd op Gematsu. We vragen u echter een eenvoudige reeks richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel alvorens commentaar te geven.
  • blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de autoinclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je niet moet ophangen. Als een onderwerp je niet interesseert, hoef je niet te reageren.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat beledigende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud/taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet aan de haven.
  • Geen console-oorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de spoilertags.
  • Wees respectvol naar andere reageerders. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek – meld het gewoon.
READ  'The Longing' is een videogame van transcendente traagheid

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te bewerken of te verwijderen. Dit commentaarbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

More from Madison Garrett

Ziggo verhoogt de snelheden van bijna alle internetabonnementen

Speed ​​Boost is van toepassing op meer dan 3,3 miljoen klanten. Ziggo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *