Xbox Game Pass verliest in april 2024 nog zes games

Xbox Game Pass verliest in april 2024 nog zes games
Naarmate er nieuwe games op Game Pass verschijnen, zullen sommige oude games helaas plaats moeten maken. Microsoft heeft nu de tweede golf van Games die in april 2024 de Xbox Game Pass verlaten. 7 Days to Die, Besiege, NHL 22, Loot River, Pikuniku en Ravenlok verlaten allemaal Xbox Game Pass en PC Game Pass op 30 april.

Games die op 30 april uit Xbox Game Pass en PC Game Pass komen

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke Gamerscore, spring dan op Ravenlok, Besiege en Pikuniku voordat ze Game Pass op 30 april verlaten. Het ontgrendelen van alle 50 prestaties in Ravenlok duurt slechts ongeveer vijf uur – bekijk onze Ravenlok-walkthrough voor meer informatie. Besiege is ook snel te voltooien: 1000G duurt slechts vier uur als je onze Besiege-walkthrough gebruikt, waarin details staan ​​over de gemaakte auto die je kunt downloaden vanuit de in-game workshop. Op dezelfde manier heeft Pikuniku ook een geschatte voltooiing van ongeveer vijf uur en een geweldige walkthrough om te volgen voor 1000G.

Wat de rivier de Lut betreft, de voltooiing ervan zal volgens schattingen tussen de 12 en 15 uur duren. Op papier lijkt de lijst met prestaties redelijk eenvoudig, maar van de 10.000 TA-leden die aan een roguelite zijn begonnen, hebben er minder dan 300 deze voltooid.

Als het om langere voltooiingen gaat, duren zowel 7 Days to Die als NHL 22 tussen de 150 en 200 uur om te voltooien. Helaas heeft NHL 22 vijf verouderde prestaties, dus als je deze prestaties nog niet hebt, kun je niet 100% behalen.

READ  Multiplayer- of Xbox Live-aanmelding werkt voor sommigen niet

Ook bij de groep ‘vertrekt binnenkort’ zijn we veel stapels kwijt. NHL 22 (Xbox One), 7 Days to Die (Windows) en Besiege (Windows) worden op 30 april ook uit Game Pass verwijderd.

Om te zien welke games mogelijk in de Game Pass-limiet voor mei vallen, zie 'Welke games kunnen Xbox Game Pass in mei 2024 verlaten?' voorwaarde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *