Xbox Game Pass verliest in april drie populaire indiegames

Het is al een hele grote april geweest voor Xbox Game Pass. Om de maand te beginnen, bracht Xbox People Can Fly en Square Enix’s versie van de Outriders Op het abonnementsplatform. Voor elke grote kop die in het abonnementssysteem van Microsoft terechtkomt, moeten er echter nog een paar vertrekken. Wat betreft wat er in april uit dienst zal gaan, hebben we nu een idee.

Xbox heeft onlangs onthuld dat drie nieuwe games Xbox Game Pass de komende twee weken zullen verlaten. De drie games zijn specifiek een verscheidenheid aan indiegames, die elk al geruime tijd op het platform staan. De eerste van deze spellen is een spel Kat Roboto, uitgegeven door Devolver Digital. De unieke Metroidvania-game werd voor het eerst uitgebracht in 2019 en is momenteel beschikbaar voor zowel console- als pc-versies van Xbox Game Pass. Uiteraard zal ze de komende twee weken beide sporen verlaten.

We hebben de maan overgedragen Het is de tweede game in zijn soort die ook uit Game Pass wordt uitgebracht. Net als Kat Robot, We hebben de maan overgedragen Het is momenteel beschikbaar voor zowel pc- als consoleversies, maar het duurt niet lang.

Tenslotte, vos Het is hier de laatste indiegame die ook voor het einde van de maand uitkomt. vos Het is een kleurrijk strategiespel dat voor het eerst werd uitgebracht in 2019 en sinds die tijd goed is ontvangen door zowel fans als critici. Nogmaals, het is ook een game die momenteel kan worden gedownload voor pc- en consoleversies van Xbox Game Pass.

READ  Cyberpunk 2077-upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S voor release in de tweede helft van 2021; De eerste update komt binnen 10 dagen uit

Ter herinnering: nog niet al deze games hebben de Xbox Game Pass verlaten, dus als je geïnteresseerd bent om ze te spelen, heb je nog tijd. Alle drie de titels zouden half april verdwenen moeten zijn. En als je een van deze games permanent aan je bibliotheek wilt toevoegen, kun je ze nu kopen voor 20% korting op hun normale waarde, ervan uitgaande dat je een Game Pass-abonnee bent.

Wat vind je van de aanstaande Xbox Game Pass-vertrekvluchten? Deel uw mening met mij in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar

Written By
More from Vanessa Hale

Niemand zal de wereld “binnenkort” redden op Xbox Game Pass voor console en pc

Nobody Saved the World komt “binnenkort” aan voor Xbox Series X |...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *