Apex Legends Seizoen 9 zal ‘veel’ Titanfall-content bevatten

Respawn Devs heeft in een nieuwe uitzending onthuld dat het negende seizoen van Apex Legends een “ton” inhoud van zijn spirituele voorouder Titanfall zal bevatten.

FPS-fans herinneren zich de wilde sciencefiction-opnameserie en als je die serie hebt gespeeld, is het gemakkelijk om de overeenkomsten te ontdekken tijdens een tour door Apex Legends.

Zowel Battle Royale als FPS zijn gemaakt door Respawn en bevinden zich in hetzelfde universum. Maar volgens de ontwikkelaars staat Apex op het punt om veel meer content dan ooit te krijgen van Titanfall dat in seizoen 9 zal verschijnen.

Tijdens een panel gehost door een aantal Respawn-ontwikkelaars BrownGirlGamerCodeApex Senior Writer Ashley Reed sprak meer over de relatie tussen de twee games en hoe ze Titanfall in de toekomst in Apex zouden hebben geïntegreerd.

“Wat er gebeurt in Titanfall is oorlog, Apex is wat er gebeurt na de oorlog, hoe ziet het leven er hier uit?” Legde Reid uit. “Dus we proberen Titanfall daarin op te nemen, omdat Titanfall een heel groot deel van het universum is.”

We hebben al enkele overeenkomsten gezien tussen de twee games, zo verschenen er meerdere wapens van Titanfall in Apex, en wie zou de enorme Leviathans (AKA Moyais) kunnen vergeten die boven de Battle Royale uittorenen?

Titanfall-content lijkt echt slechts het topje van de ijsberg te zijn, aangezien Apex Legends-regisseur Chad Grenier een “ton” heeft beloofd in seizoen 9.

“Volgend seizoen, seizoen 9, zul je al veel Titanfall op de een of andere manier in de game terug zien komen”, liet Grenier doorschemeren.

READ  Van Google Pixels wordt gezegd dat ze vandaag je hartslag en ademhaling beginnen te lezen - hier is hoe het werkt

“Ik heb een paar mensen eerder verteld, als je een fan bent van Titanfall, wacht dan op seizoen 9, want er zullen echt coole dingen komen.”

Grenier is blijkbaar niet ingegaan op wat er volgend seizoen op ons afkomt. Dus, afgezien van eventuele lekken of nieuwe informatie in de tussentijd, moeten we gewoon afwachten wat Titanfall-fans moeten voelen wanneer Respawn het officieel aankondigt.

Gebaseerd op Ik noemde Blisk-lekkenHet zou groter kunnen zijn dan iemand had verwacht.

Written By
More from Lesley Curry

De Samsung One UI 3.1-update brengt geselecteerde krachtige Galaxy S21-functies naar de Galaxy S20-, Galaxy Note20- en Galaxy Z-serie

Nieuwe functies en cameramogelijkheden zijn beschikbaar voor meer Galaxy-gebruikers nu Samsung de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *