Xbox Game Pass voegt drie nieuwe games toe

Er zijn nu nog drie games beschikbaar om te spelen met Xbox Game Pass. Road 96, Matchpoint Tennis Championships en DJMAX Respect V kunnen nu worden gespeeld met Xbox Game Pass en PC Game Pass.

96 manierEn de PuntentenniskampioenschappenEn de Respecteer DJMAX V Nu beschikbaar op zowel Xbox Game Pass als PC Game Pass. Alle drie deze games kunnen ook worden gespeeld met Xbox Cloud Gaming.

Respecteer DJMAX V

DJMAX RESPECT V

DJMAX RESPECT V is de nieuwste release van de makers van de populaire “DJMAX” ritmegameserie. Probeer muzieknummers van beroemde artiesten zoals Marshmello, Porter Robinson en Yukika, exclusieve Full HD-muziekvideo’s, online multiplayer, nieuwe spelmodi en meer!

Match Point – Tenniskampioenschap

Match Point - Tenniskampioenschap

Match Point – Tenniskampioenschap

Matchpoint РTennis Championships is een modern tennisspel, met een realistische ervaring op het veld, ondersteund door een diepe carrièremodus en een uniek competitiesysteem.

De game legt veel nadruk op tactisch realisme, positionering en richten, waardoor de speler zijn ster op precies de juiste manier kan bewegen om het meeste uit zijn schoten te halen.
Match Point – Het tennistoernooi combineert fantastische karakteranimaties, authentieke balfysica en verbeterde spelercontrole om het realistische ritme van het spel na te bootsen – elke zwaai en slag geeft een uniek en bevredigend gevoel.

96 manier

96 manier

96 manier

Route 96 is een gekke en mooie roadtrip. Ontdek spannende plekken en buitengewone mensen op je persoonlijke reis naar vrijheid.

Games komen in juli naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass juli 2022

eerder deze week, Laatste oproep van BBS Word lid van PC Game Pass, terwijl Solasta: Heerserskroon Het ging om Game Pass, PC Game Pass en Xbox Cloud Gaming. interessant, Yakuza 0En de yakuza kioyamiEn de Yakuza Kiwami 2 Ze zijn allemaal weer in gebruik en zijn nu weer speelbaar met Xbox Game Pass, PC Game Pass en Xbox Cloud Gaming. In de eerste helft van juli zullen de volgende games ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass:

READ  Apex Legends voegt 'kleinschalige' verhaalmissies toe aan algemene games

12 juli

  • Garden Story (console en pc)

14 juli

Kijk je uit naar een van deze nieuwe Game Pass-toevoegingen? Misschien ben je van plan om terug te keren naar de nachtstraten van Kamurocho? Laat het ons weten in de reacties!

More from Madison Garrett
RuneScape komt naar Steam
Voor het eerst gelanceerd als browsergame in 2001, RuneScape was de eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *