APSC Research Assistant Interview Letter uitgegeven; Hier is de downloadlink

De Assam Public Service Commission (APSC) heeft een interviewwaarschuwingsbrief uitgegeven voor benoeming op de functie van onderzoeksassistent in planningsdiensten onder de afdeling Transformatie en Ontwikkeling. In aanmerking komende kandidaten kunnen hun zaaltickets downloaden van de officiële website apsc.nic.in.

Volgens de kennisgeving is het interview gepland voor 12-16 juli vanaf 9.00 uur. Aanvragers wordt verzocht om hun originele documenten mee te brengen, samen met zelfgecertificeerde kopieën van de volgende documenten: Permanent Resident Certificate/Employment Exchange Registration/Voter ID, HSLC Marks Sheet and Pass Certificate, HSSLC Marks Sheet and Pass Certificate, Degree Transcripts en Pass Certificate, Kaste/Certificaat Personen met een Handicap/Early Warning Program (indien van toepassing), Aankondigingsformulier A.

Dit is het officiële bericht.

De APSC-wervingscampagne wordt uitgevoerd om in totaal 45 vacatures voor onderzoeksassistenten in te vullen In de planningsdiensten van de afdeling Transformatie en Ontwikkeling.

Stappen om de waarschuwingsbrief te downloaden

  1. Bezoek de officiële website apsc.nic.in
  2. Klik op “Download de interview alert letter voor benoeming tot de functie van Research Assistant in Planning Services in de Transformation and Development Division. (Uitgave: 07/2021, dd: 10-01-2021)”
  3. Voer uw inloggegevens in en verzend
  4. Verifieer en download de toegangskaart
  5. Maak een afdruk voor toekomstig gebruik

Directe link naar de waarschuwingsbrief.

READ  BSTC PRE DelEd 2021-toegangskaart vrijgegeven: downloadstappen
Written By
More from Eda Greene
Downloaden: Apple brengt macOS 12.1 en watchOS 8.3 uit
Vandaag achtte Apple het gepast om macOS Monterey 12.1 en watchOS 8.3...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *