Xbox Game Pass voegt een aantal geweldige games toe, maar niet voor iedereen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vandaag drie nieuwe games toegevoegd, en toen drie geweldige games, maar niet iedereen kan deze drie games proberen. De eerste en meest prominente van deze spellen is FIFA 21, Het nieuwste in de voetbal-sim-serie en een van de meest populaire spellen van 2020. Het is toegevoegd aan zowel de console- als pc-versie van de abonnementsservice, maar aangezien het een EA Play-add-on is, is het alleen beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate, de premiumversie van Xbox Game Pass, die $ 5 extra per maand kost.

De tweede meest populaire game is Ostlast 2, Survival-horrorspel, ontwikkeld door Red Barrels, dat werd uitgebracht in 2017. In tegenstelling tot andere games die vandaag zijn toegevoegd, zijn er geen toegangsbelemmeringen voor zijn spel. Het is beschikbaar voor alle abonnees, ongeacht de versie of het platform.

De derde en laatste nieuwe game is Ubisoft afwijzen, Een van de wintersportgames die in 2016 verscheen. Als je op een pc zit, heb je helaas geen geluk, want de game is alleen toegevoegd aan de consoleversie van de abonnementsservice.

FIFA 21

Voetbal is terug met EA Sports FIFA 21, Het laat meer manieren zien om je bij een team op straat of op het veld aan te sluiten om samen met vrienden van grotere overwinningen te genieten. “

vorige

afwijzen

Duik in een enorme open wereld over de Alpen, waar de poeder altijd vers is en de race nooit eindigt. Daag en beheers de berg alleen of met vrienden op ski’s, vleugelpakken, snowboards en paragliders. Leg je beste stunts vast en deel ze.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft.

de vorige

Written By
More from Max Mcgee

XIII remake-ontwikkelaars verontschuldigen zich | PCGamesN

XIII werd een soort cultklassieker toen het voor het eerst werd gelanceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *