Pokemon’s nieuwe Blastoise Snap is een van de meest magische momenten

Hij moet gaan, zijn mensen hebben hem nodig

Er zijn veel evenementen verborgen in Nieuwe Pokemon Snap. Sommige zijn behoorlijk complex en vereisen dezelfde timing en positionering als de originele Nintendo 64-game.

Blastoise daarentegen is niet topgeheim. De game leidt je er in feite naar toe. Maar het is absoluut een van de beste momenten die ik op deze nieuwe heb gezien knal. (Gewoon alert, er zal zijn Lichte spoilers Om door te gaan – ik zal proberen het tot een minimum te beperken, maar als je het niet wilt weten, kun je hier maar beter rondstuiteren.)

Na het afronden van een verhaal Nieuwe Pokemon SnapJe kunt een aantal nieuwe functies en post-game-doelstellingen ontgrendelen om ze op te sporen. Je kunt ook toestemming krijgen van Professor Mirror om ’s avonds het rif te bezoeken, wat een zeer unieke kans is. Terwijl andere biomen variaties hebben op dag en nacht, is de avond echt een leuke tijd om de koraalriffen te bezoeken – het is de “gouden uur” gelegenheid om Pokemon te schieten.

Terwijl je door dit nieuwe gebied beweegt, zal het spel je aandacht opnieuw naar de draaikolk trekken. Dit was overdag aanwezig, maar het onderzoek suggereert dat er iets groots in het midden van de vortex lijkt te zitten. Nadat ik een squadron Fluffruit en Illumina in het midden had gegooid, zag ik een vorm tevoorschijn komen: een ronddraaiend Blastoise-projectiel, dat kort daarna Supermans positie innam en met de snelheid van het licht vertrok.

Het is niet geheimzinnig zoals sommige van de legendarische Pokemon in het spel, of zelfs enkele van de meest mysterieuze interacties. Maar Blastoise, samen met de Golden Hour Evening Road, lijkt een schattig klein briefje om te culmineren in een lange fotografiereis. Ik heb de hoogten van de bergen gezien, de bodems van de grotten, de hitte van de vulkaan en de bittere kou van het besneeuwde noorden; Kijk nu hoe deze Blastoise vliegt.

READ  Amazon Luna, sferische Echo-luidsprekers, Fire TV, een vliegende Ring-camera en meer: ​​elk nieuw product wordt dit najaar aangekondigd

Fans Let ook op Dat deze magische jet Blastoise in was Pokemon Mango. Groeten of slechts enkele mensen erkennen de majestueuze gratie van de Flying Water Cannon Turtle? Jij kunt de rechter zijn. Ik ben blij dat, hoewel er geen evolutiemysteries aan de horizon lijken te zijn, Nieuwe Pokemon Snap Het kan me nog steeds verrassen. Je kunt meer van mijn gedachten vinden in onze recensie van de nieuwe game hier.

Written By
More from Lesley Curry
Poll: Digimon Survive eindelijk beschikbaar, krijg je het?
deelname aan Nintendo Live op mij Youtube Nou, na lang wachten is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *