Xbox Game Pass voegt in februari zeven games toe, waaronder Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Februari blijkt een geweldige maand te zijn voor Xbox Game Pass-abonnees. Microsoft heeft aangekondigd dat er binnenkort zeven games zullen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass-bibliotheek, waaronder Final Fantasy XII: The Age of the ZodiacEn de De evolutie van de Jurassic-wereldEn de ValkenierEn de WinterprojectEn de Wolfenstein: YoungbloodEn de Stealth Inc 2: A Game of ClonesEn en Spookverhaal.

The Falconeer (console, pc en Android) – 4 februari

Valkenier Het brengt op 4 februari vogelgevechten naar de Xbox Game Pass. Beschikbaar op alle Game Pass-platforms, ga je de lucht in boven een gigantische oorlogsvogel en verken je een oceaanwereld vol strijdende facties en puzzels om te ontdekken. Je kunt meer over het spel lezen op onze website Falconeer recensie, Die speelt en ziet er geweldig uit op zowel de Xbox Series X als Xbox One S.

Ghost of a Tale (PC) – 4 februari

Een screenshot

Actie RPG Spookverhaal Speel je een muis die toevallig een overloper is? De afvallige muis Tello speelt zich af in een middeleeuwse wereld die alleen door dieren wordt bewoond en begint aan een gevaarlijke reis om zijn vermiste vrouw te vinden. De gevechten zijn beperkt, dus voor het grootste deel van je gameplay gebruik je stealth om rattenwachters en vijanden te ontwijken.

Project Winter (console, pc, Android) – 4 februari

Prestaties van winterproject

Winterproject Het is een multiplayer-game voor 8 personen die zich richt op zowel sociale misleiding als overleving. Overlevenden zullen moeten communiceren en samenwerken om middelen te verzamelen en structuren te repareren om te ontsnappen aan een opkomende dodelijke sneeuwstorm. Er zijn echter verraders binnen uw groep die zullen proberen uw inspanningen te saboteren en te voorkomen dat de groep uit de bevroren wildernis ontsnapt.

READ  Joe Biden en Kamala Harris speeches: Live updates van Verkiezing 2020

Final Fantasy XII: The Zodiac Age (console en pc) – 11 februari

Final Fantasy XII: The Age of the Zodiac Is volgende Final Fantasy-hoofdgame komt naar Xbox Game Pass. Met deze geremasterde twaalfde editie van de Final Fantasy-serie keer je weer terug naar de wereld van Ivalice. Met The Zodiac Age is het basisspelontwerp aangepast en kun je grafische en geluidsupgrades verwachten.

Jurassic World Evolution (console en Android) – 11 februari

Keer terug naar Jurassic Park

De evolutie van de Jurassic-wereld Het was een gouden titelspel in december 2019, dus het is mogelijk dat velen van jullie dit spel hebben opgeëist toen het beschikbaar kwam. In Jurassic World Evolution kun je je eigen themapark bouwen, beheren en onderhouden vol met biotechnologische dinosaurussen. Wat kan er fout gaan?

Stealth Inc. 2: A Game of Clones (console, Android) – 11 februari

Stealth Inc 2 3/3/15 scherm 4

De belangrijkste dingen eerst, Stealth Inc 2: A Game of Clones Is één prestatie vastgelopen, houd daar dus rekening mee voordat u aan deze mijlpaal begint. Als je niet boos bent op je prestatiepercentage, laat deze puzzelplatformer je spelen als een kloon die wanhopig probeert te ontsnappen uit een testfaciliteit. Zowel je mindset als je reacties worden op 60 verschillende niveaus getest.

Wolfenstein: Youngblood (Android) – 11 februari

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood Het is al opgenomen in de Xbox Game Pass, maar als je first-person shooter op een kleiner scherm wilt spelen, kun je dat op 11 februari doen wanneer MachineGames ‘Wolfenstein co-op-avontuur zich aansluit bij Game Pass voor Android.

Wat vind je van de nieuwste toevoegingen aan Xbox Game Pass? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Democratische Nationale Conventie 2020: live updates en livestream
Written By
More from Aubrey Mason

Waarom willekeurige selectie in vechtspellen zo flexibel is

schermafbeelding: Nintendo / Kotaku Vorige week werd uitgever GameMill Entertainment onthuld Nickelodeon...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *