Xbox Game Pass voegt klassieke PS2-games toe

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc hebben vier nieuwe games toegevoegd, waaronder twee waarvan de oorsprong terug te voeren is op PS2. En in tegenstelling tot sommige weken zijn alle vier de games toegevoegd aan alle versies van het abonnementspaar. Dus of je nu een pc of console gebruikt, je hebt vier nieuwe games om te downloaden, te spelen en ervan te genieten.

De eerste van deze vier spellen is Psychologische pioniers, Platform uit 2005 en Double Fine Productions. Op het moment van de release was de game beschikbaar via pc, PS2 en de originele Xbox. Sindsdien is het afspeelbaar op extra platforms, waaronder moderne platforms. IP is nu eigendom van Microsoft na de overname van Double Fine Productions, wat betekent dat dit een permanente toevoeging zou moeten zijn aan de Xbox Game Pass-bibliotheek.

De tweede van deze vier spellen is Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, High-definition remaster van Final Fantasy X En de Final Fantasy X-2, Twee games die debuteerden op PS2, als exclusief, via Square Enix. Geen van beide games was tot 2019 aanwezig op een Xbox-platform.

De derde en vierde game kunnen hun oorsprong niet herleiden tot de PS2 omdat ze vrij nieuw zijn. Doe mee met de bovengenoemde spellen is Gewoon een reden 4 Van Avalanche Studios, Square Enix, dat debuteerde in 2018, en De rest van de as, Die in 2019 debuteerde via Gunfire Games en Perfect World Entertainment.

in tegenstelling tot Psychologische pioniersEn de Final Fantasy X / X-2 HD Keer terugs, De rest van de as, En de Gewoon een reden 4 Het is niet gepubliceerd of eigendom van Microsoft, wat betekent dat het niet permanent exclusief mag zijn. Microsoft heeft echter niet gespecificeerd hoe lang een van de drie zal duren. Hoe dan ook, zolang ze maar zijn en Psychologische pioniers Verkrijgbaar via Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate, en is ook te koop met een exclusieve korting.

READ  Celeste en Towerfall Studio hebben een nieuwe actiegame aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van vloeiende pixelart

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate – voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand – zijn beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft Klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Max Mcgee

PUBG wil weten of je meer functies voor het bouwen en bellen van teams wilt zien

Een nieuwe peiling vraagt ​​PUBG-spelers wat voor soort functies ze misschien willen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *