Tips voor inXile Entertainment in “FPS RPG” voor Xbox

InXile Entertainment lijkt al bezig te zijn met een FPS RPG. De studio achter Wasteland 3 en Torment: Tides of Numenera leverde een hint van deze betekenis in reactie op Xbox-tweet Hij vraagt: “Wat voor soort spel moet ik hierna spelen?” Het flitst dan een groot aantal soorten, waaronder “allemaal” en “gans”. Getrokken NIEUW + FPS + RPG, InXile Entertainment schreef een reactieBlijkbaar bevestigde eerder dit jaar rapporten dat het een FPS RPG aan het maken was.

Als dat het geval is, betekent dit dat inXile Entertainment in de voetsporen treedt van Obsidian, die in 2019 The Outer Worlds uitbracht en momenteel werkt aan Avowed. De laatste poging van InXile Entertainment om een ​​RPG te maken was in 2018, toen het The Bard’s Tale 4 uitbracht. IGN-recensent Leana Hafer beschreef The Bard’s Tale IV in hun recensie als een “spannend avontuur”, maar zei ook dat het was “De reactionaire wortels worden getoond op een aantal niet erg positieve manieren. “

Versie 4 van The Bard’s Tale kwam twee maanden voordat Microsoft de studio samen met Obsidian verwierf. Het is een van de eerste studio’s die RPG-games ontwikkelt voor Microsoft, met name Bethesda.

InXile Entertainment onthulde eerder dat de volgende game een RPG van de volgende generatie zal zijn, ontwikkeld met Unreal Engine 5. Als het een AAA RPG blijkt te zijn, wordt het een grote testrun voor inXile Entertainment, dat vooral bekend staat om zijn kleinere versies. .

Voorlopig blijft inXile Entertainment gefocust op Wasteland 3. Het lanceert zijn eerste uitbreiding, Rangers of Steeltown, op 3 juni. Wasteland 3 is momenteel beschikbaar op Xbox One en pc, en kan worden gespeeld via Xbox Game Pass.

READ  The Legend of Heroes: Zero no Kiseki for Switch uitgesteld tot 25 februari in Azië

Written By
More from Lesley Curry

Ninja’s Fall Guys-skin is nu beschikbaar

Vallen jongens ontwikkelaar Mediatonic heeft een skin aan de game toegevoegd die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *