Xbox Game Pass voor februari 2021: Wolfenstein: Youngblood, Final Fantasy 12

Nieuwe maand Nieuwe serie games Beschikbaar voor abonnees van Xbox Game Pass. Deze maand kun je een groot aantal titels krijgen, zoals Final Fantasy 12 zodiac bijvEn de Wolfenstein: YoungbloodEn en Spookverhaal.

SpookverhaalMiddeleeuwse RPG met een groep muizen en andere dieren, de game start op 4 februari op pc. Ook toegang hebben tot Android, Xbox en pc op die dag is een overlevingsspel voor meerdere spelers Winterproject, Waar gestrande spelers moeten samenwerken – of elkaar ondersteunen – om te overleven. De laatste titel die op 4 februari op Android, Xbox en pc verschijnt, is Valkenier-Een vechtgame buiten waarin je op een gigantische valk kunt rijden. Kwaken!

Later deze maand, op 11 februari, WolfensteinNieuwe generatie, Doorgaan met Wolfenstein II, Komt eindelijk op Android nadat het eerder beschikbaar was via Game Pass op Xbox en pc. Jurassic World: EvolutionHet parksimulatorspel met dinosaurussen komt op die datum ook uit op Android en Console. Puzzel platformgame Stealth Inc. 2: Het spel van klonen Het komt op Android en Xbox, terwijl Final Fantasy 12 de leeftijd van de dierenriem, Een geremasterde versie van Final Fantasy XII, die op die datum ook op Xbox op pc verschijnt.

Er is ook een overvloed aan games die nieuwe aanraakbedieningen op Android krijgen, zoals Donut landEn de River City de meisjesEn en Dark Crystal: Age of weerstand Tactiek. Sheikh Scrolls onlineEn de ValkenierEn en Zee van dieven Sommige updates online en downloadbare inhoud (DLC).

En hoewel Xbox Games Pass, het ook wegdrijft. De games die deze maand vertrekken zijn: middelenEn de Gidden Ninja IIEn de Horror wereldEn en Shades of the damned.

READ  De modulaire gaming-pc van Razer Tomahawk is eindelijk een echt product
Written By
More from Lesley Curry

Windows 11 Insider-build: wat is er nieuw?

zoompictogramPijlen die naar buiten wijzen Met Windows11, Microsoft Het introduceert moderne accenten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *