Waarom Mass Effect Legendary Edition niet naar PS5 en Xbox Series X komt

Hoewel Mass Effect: Legendary Edition compatibel zal zijn met PS5 en Xbox Series X wanneer het dit jaar wordt gelanceerd, heeft BioWare momenteel geen plannen voor een aangepaste versie van de volgende generatie of een laatste verbeteringspatch in een interview met IGN, zei regisseur Mac Walters het volledige lancering Voor de volgende generatie van de groep was het “gewoon een brug te ver”.

“Als ik een game koop op deze volgende generatie hardware, verwacht ik er veel van, en ik denk dat het meer is dan waar we ooit voor hadden kunnen betalen.” [Unreal Engine 3] Klaar, en opnieuw meer dan we zouden kunnen doen met een “echte verbouwing”. Ik voelde me een beetje bedrieglijk. Ik denk dat het beter past bij het volgende blok. “

Walters ontkende ook dat BioWare in plaats daarvan een laatste verbeteringspatch overwoog – althans voorlopig niet. Hij voegde er echter aan toe dat de game een aantal hardware-voordelen van de volgende generatie zou krijgen voor degenen die op de PS5 of Xbox Series X spelen.‘We wachten maar af,’ zei hij. “Maar we hebben wel een aantal gerichte games uitgebracht, zodat er een klein beetje van de kracht van de volgende generatie series nodig is dan de snellere downloadtijden die je van een SSD zou verwachten. Er zijn een aantal dingen waarmee je hogere framesnelheden kunt bereiken. , hogere resoluties handhaven en dat soort dingen. Het zou een meer verbeterde ervaring moeten zijn, maar op dit punt zal er niets komen. “

Vandaag heeft BioWare ook aangekondigd dat Mass Effect: Legendary Edition officieel wordt gelanceerd op 14 mei 2021.

READ  Devolver Digital zegt dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass komt

De suite bevat alle primaire singleplayer en DLC van de eerste drie Mass Effect-games, en zal geoptimaliseerde frames en 4K Ultra HD-optimalisatie bevatten. Ondanks de officiële lancering op PS4, Xbox One en pc, bevestigde BioWare in zijn oorspronkelijke aankondiging dat het compatibel zal zijn met de volgende generatie consoles met enkele “gerichte verbeteringen”. U kunt Mass Effect: Legendary Edition reserveren met behulp van onze pre-ordergids.

BioWare kondigde vorig jaar ook een nieuwe Mass Effect-game aan, The Game Awards, die momenteel in “vroege productie” is.

Rebekah Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in.

Written By
More from Vanessa Hale

Ontsnap met Islanders op PlayStation en Xbox – GameSpace.com

Islanders, de schilderachtige eilandbouwgame van Coatsink, wordt op 26 augustus gelanceerd voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *