Xbox Game Pass wordt verrassend nieuw spel en grote release voor 2020

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate op Xbox One en pc hebben drie nieuwe games toegevoegd, waaronder een van de meest opvallende releases van 2020 en een verrassende nieuwe game die vandaag uit het niets is uitgebracht. Van deze drie games zijn ze allemaal beschikbaar op de Xbox One-versie. Ondertussen zijn twee van de drie beschikbaar op de pc-versie.

Wat betreft de games zelf, is de meest opvallende toevoeging Wasteland 3, dat niet alleen net is uitgebracht, maar ook tot de best beoordeelde games van dit jaar behoort en afkomstig is van de studio InXile Entertainment, eigendom van Xbox. De tweede meest opvallende toevoeging is Drake Hollow, die vandaag heimelijk werd vrijgegeven. Ten slotte, D.ouble Kick Heroes is toegevoegd.

Zoals altijd is het onduidelijk hoelang een van deze spellen beschikbaar zal zijn in beide respectievelijke bibliotheken. Echter, aangezien Wasteland 3 een Xbox Game Studios-release is, betekent dit dat het een permanente toevoeging zou moeten zijn.

Hieronder kun je meer lezen over alle drie de games, en de trailers voor elk bekijken:

Wasteland 3 (Xbox One en pc): “De patriarch van Colorado heeft beloofd de Desert Rangers te helpen als je zijn land kunt redden van zijn drie bloeddorstige kinderen. In deze post-apocalyptische RPG moet je naar het noorden reizen om een ​​nieuwe basis te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruten op te leiden, de vijandige bevroren afval en handel met de lokale bevolking – maar onthoud dat elke keuze een consequentie heeft. ‘

Drake Hollow (Xbox One): ‘Welkom in The Hollow, een verwoeste en stervende plek, en de thuisbasis van de Drakes. Drakes zijn het vriendelijke groentevolk dat in deze streken voorkomt en ze hebben je hulp nodig. Ze hebben honger, dorst en hebben een slaapplaats nodig. kunnen – vrij letterlijk – sterven van verveling. Het is aan jou om ze te redden. Bouw tuinen om ze van voedsel te voorzien, waterbronnen en yogaballen en poppenshows om ze te vermaken. Je kunt zelfs loopbanden en zonnepanelen maken om stroom op te wekken voor Tesla-spoelen, elektrische hekken en andere vestingwerken. “

READ  Star Wars: Squadrons wordt gelanceerd op PS4, Xbox en pc

Double Kick Heroes (Xbox One en pc): Double Kick Heroes mixt een shoot’em up met een ritmespel. Je moet overleven op de snelweg naar de hel door monsters te doden met je gundillac. Alleen de kracht van Metal kan je band redden!

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beide beschikbaar via de Xbox One en pc, en op dit moment zijn dit de enige platforms waarop de service beschikbaar is.

Openbaarmaking: ComicBook is eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.

Written By
More from Eda Greene

17 Home Games Markeer het schema van K-State voor 2020-21

MANHATTAN, Kan. (K-STATE ATLETIEK) – Zeventien thuiswedstrijden in Bramlage Coliseum, inclusief de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *