2019 Nvidia Shield TV-modellen Update downloaden: nu downloaden

Beide Nvidia Shield tv-modellen uit 2019 krijgen nu een update, maar ook oudere modellen kunnen rekenen op nieuwe features. De fabrikant heeft in een blogpost uitgelegd wat we precies kunnen verwachten van de 25e software-update voor de mediaspelers en richt zich vooral op homecinemagebruikers en streamingfans.

Download de update voor Nvidia Shield TV

In de blogpost stelt dat de indrukwekkende AI Upscaling-functie van de 2019 Nvidia Shield TV-modellen nu ook werkt met content in 360p- en 1440p-resoluties (naast 720p en 1080p). Het Pro-model gaat nog een stap verder en kan zelfs 60fps-content opschalen, wat handig is voor bijvoorbeeld sportcontent. Bovendien kunt u nu meer doen met de programmeerbare knop op de afstandsbediening. Die knop ondersteunt een dubbele tik en een lange druk, zodat u meer snelkoppelingen kunt instellen.

Je kunt hier een snelkoppeling instellen voor je favoriete apps of je kunt een van de meer dan 25 opties instellen met betrekking tot instellingen of andere zaken. Als u de afstandsbediening voor de (nieuweAls je destijds Nvidia Shield TV kocht voor je oudere Shield TV, is het fijn om te weten dat deze functionaliteit ook naar jou onderweg is. Verder is de ondersteuning voor IR- en CEC-bediening uitgebreid en worden nu ook digitale projectoren ondersteund. Bovendien kunt u het volume wijzigen wanneer het schild niet actief is.

READ  Windows 10 krijgt een populaire functie van iPhones
More from Madison Garrett

“AAA-kwaliteit” Parkour-game Ghostrunner ziet er fantastisch uit op switch

Uitgevers All In! Games en 505 Games hebben dat onthuld Ghostrunner, een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *