Xbox Game Pass Zombie Gamerscore Leaderboard is nu beschikbaar op TA

Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate kunnen Xbox Series X winnen door prestaties te ontgrendelen in specifieke Game Pass Zombie-titels. Omdat Microsoft geen scorebord heeft, hebben we besloten om er zelf een te bouwen. Introductie van Xbox Game Pass Ultimate Contest Zombie Leaderboard.

Zoals velen van jullie wisten we niet dat er een gamerscore was totdat we er in het weekend van op de hoogte waren. Voor zover we weten, kondigde Microsoft de wedstrijd alleen aan via het Xbox-dashboard en niet via de gebruikelijke kanalen om zoiets groots te adverteren.

Microsoft kent vijf Xbox Series X-consoles toe aan de vijf spelers die de meeste Gamerscore-punten verdienen uit de 27 Xbox Game Passes. De wedstrijd is alleen beschikbaar voor Ultimate-abonnees uit de VS, het VK, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Ierland. Ons klassement omvat TrueAchievement-gebruikers van die sites en gebruikers die momenteel geen land in hun TA-profiel selecteren, maar Nee Toon spelers buiten de TA-gemeenschap. Hoewel we waarschijnlijk de meest serieuze kanshebbers op ons scorebord zullen hebben, is dit niet de definitieve lijst van alle deelnemende spelers, dus er kunnen enkele verschillen zijn wanneer Microsoft de winnaars bekendmaakt.

Het scorebord is oud en bevat prestaties die zijn ontgrendeld sinds de wedstrijd op 1 mei begon. Zoals het er nu uitziet, staat TA iiS-gebruiker M bovenaan met 12830 Gamerscore, gevolgd door C3 Haro (8740 Gamerscore) en RoboGin (7801 Gamerscore). Je hebt tot 31 mei om 23:59 uur PDT voordat de wedstrijd eindigt en je kunt de leiders bijhouden.

Het scorebord wordt elk uur bijgewerkt. U kunt uw positie direct vinden door op de knop “Vind mij” bovenaan de pagina te klikken.

READ  Met Xbox Game Pass kun je EA Play-games al vooraf laden, hoewel je moet wachten om ze te spelen

Je kunt de volledige lijst met in aanmerking komende spellen hier vinden.

succes!

Written By
More from Vanessa Hale

Er komen meer Yakuza-games naar de Xbox Game Pass

Sega kondigt aan dat er begin volgend jaar meer Yakuza-games naar de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *