Xbox-gamedemo’s gelekt

Als onderdeel van The Game Awards 2021 krijgen Xbox-gebruikers de mogelijkheid om gloednieuwe demo’s van videogames te downloaden, waarvan sommige eerder zijn uitgelekt. WalkingCat op Twitter heeft twee games met “TGA21”-demopagina’s in de Microsoft Store onthuld: hersenscanners En Niemand redt de wereld. De pagina’s voor deze twee demo’s zeggen dat ze nog niet echt beschikbaar zijn om te downloaden, maar spelers die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van de twee games zullen blij zijn te weten dat er in de nabije toekomst een gratis manier zal zijn om dit te doen.

WalkingCat tweet onthult hersenscanners Een embedded demo is hieronder te vinden. Demo-pagina is te vinden Hier.’s pagina Niemand redt de wereld Het is te vinden Hier.

hersenscanners Het wordt beschreven als “een retro-futuristische psychiatrische simulatie waarin je de inwoners van een dystopische stad diagnosticeert”. Trouw aan deze beschrijving, biedt de game een kunststijl die sterk is geïnspireerd op de oude schoolideeën van de toekomst, en hij presteert goed. Spelers in het spel krijgen de taak om de geest van patiënten te analyseren, problemen te diagnosticeren en deze te “normaliseren”. Alles heeft een somber cyberpunkgevoel, en het zal interessant zijn om te zien of de game zijn unieke uitgangspunt kan waarmaken!

Niemand redt de wereldAan de andere kant is het een actie-RPG waarin spelers in meer dan 15 verschillende vormen kunnen veranderen, waaronder een draak, een geest en een modderpoel. De game is ontwikkeld door Drinkbox Studios, dat bekend stond om zijn lovende kritieken guacamelli. De game kan als singleplayer-ervaring worden gespeeld, maar biedt ook online co-op voor twee spelers.

Beide games zien eruit als leuke toevoegingen aan de Xbox-collectie! Nu The Game Awards 2021 op 9 december wordt uitgezonden, hoeven spelers niet langer te wachten om deze demo’s zelf te ervaren. Misschien laten ze sommige spelers kennismaken met een nieuw favoriet spel!

Ben je van plan om de demo van een van deze games te bekijken? Welke ben je geïnteresseerd om te proberen? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

[H/T: Reddit]

READ  Senior afgestudeerden zijn technisch onderlegde en getalenteerde muzikanten
Written By
More from Lesley Curry
Bluetooth-koptelefoon gebruiken bij het overschakelen – AirPods verbinden met Nintendo Switch
Foto: Nintendo Live Firmware update Voor de Nintendo Switch is het gebruik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *