Xbox Gamer verdient 500K punten in één maand

De opkomst van Achievement in de games heeft ook geleid tot de opkomst van prestatiejagers, maar het lijkt erop dat er tegenwoordig niemand serieuzer is met een Hunter dan iemand met de naam Jixbo op Twitter. De man kon in slechts één maand na het aanmaken van een account 500.000 punten (dat is 500.000 ter referentie) verdienen.

Hoewel er geen indicatie is of hij al dan niet alle mijlpalen heeft behaald in elk spel dat hij speelde, is het mogelijk dat hij, om dat hoge aantal in een maand te bereiken, waarschijnlijk bijna non-stop zal spelen, of dat zal hij doen. Dat zou waarschijnlijk prima zijn in games.

Wat nog indrukwekkender is, is dat hij dit allemaal in slechts één maand deed, vergeleken met andere Xbox-spelers met jarenlang hetzelfde account die deze score vrij recentelijk hadden. Hij zou natuurlijk ook op verschillende manieren 500.000 punten per maand kunnen krijgen.

Hoewel de mogelijkheid bestaat dat Jixbo goed is in videogames, is er ook het feit dat hij een enorm aantal zeer eenvoudige spellen heeft doorgemaakt waarvan de prestaties geen speciale trucs vereisen, maar gewoon het spel spelen. Bovendien zijn al deze soorten games met de GamePass-service van Xbox beschikbaar.

Om dat grote aantal spelpunten in slechts één maand te krijgen, moet je natuurlijk bijna elk uur elke dag spelen, wat tijd geeft om te slapen, zelfs als je een groot aantal spellen speelt waarbij het gemakkelijk is om alle de prestaties.

Zelfs als we om gezondheidsredenen niet aanraden om in een maand alleen 500.000 punten te verdienen, heeft Jixbo zeker in de toekomst de standaard gezet voor andere hardcore prestatiejagers. Maar we hebben wel een aantal prestatiegidsen die je kunnen helpen om op zijn minst je speelpunten te verhogen.

READ  Devolver Digital zegt dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass komt

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *