Duke basketbalinkten is de meest verwachte wedstrijd zonder conferenties in 2021-22

Duke Basketball heeft een van de meest verwachte wedstrijden van het seizoen 2021-2022 geïdentificeerd.

Duke’s basketbalshow is niet bang om grote wedstrijden te plannen, en Blue Devils bewijst het opnieuw.

John Rothstein, een basketbal-insider bij CBS Sports College, heeft laten weten dat Duke en Gonzaga op 26 november zullen spelen in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada tijdens het seizoen 2021-22.

De twee teams ontmoetten elkaar voor het laatst op de Maui Invitational in het seizoen 2018/19, toen het bod van de Blue Devils voor de Championship Game mislukte.

Daarvoor versloeg de hertog de nummer twee Gonzaga in het Elite Championship 2015, terwijl de Blue Devils zich een weg baanden naar het vijfde nationale kampioenschap.

Lees ook: Duke heeft geen reden voor de typische angst tijdens de reis naar South Beach

De wedstrijd volgend seizoen wordt de vijfde wedstrijd ooit tussen de twee scholen, waarbij Duke een 3-1 record neerzet tegen Zagaz.

Duke zal volgend seizoen ook spelen met de Kentucky Wildcats in de Classic Champions League in Madison Square Garden, evenals geruchten over een rematch in East Lansing tegen Michigan State Spartans, die dit seizoen naar Durham reisden om het op te nemen tegen de Blue Devils in de Classic Kampioenen. .

Het is niet bekend of de geschorste wedstrijd tussen Duke en Michigan State deel zal uitmaken van ACC versus de Big Ten Challenge.

READ  Thomas Bach is van plan om een ​​tweede termijn als IOC-president te lopen

Duke’s basketbalspel zal er heel anders uitzien dan Gonzaga

Met februari hier in het seizoen 2020-21 lijken de Bulldogs het beste team van het land te zijn, maar er wordt veel roll-up verwacht in Spokane, Washington.

Van Jalen Suggs, Drew Timme en Corey Kispert wordt verwacht dat ze het programma verlaten en na het seizoen meedoen aan de NBA Draft voor 2021, terwijl Matthew Hurt en Jalen Johnson van Duke ook na dit seizoen de Blue Devils zullen verlaten.

Lees ook: Duke Star kan “naar huis” worden verzonden als de zaken niet verbeteren

Gonzaga is echter de koploper voor de beste rekruten in de categorie 2021, Chet Holmgren, terwijl de Blue Devils volgend seizoen mogelijk de best beoordeelde beginnerscategorie hebben.

Mike Krzyzewski Hij heeft al toezeggingen gedaan van top 10 spelers zoals Paulo Banchero en Adrian Griffin Jr., en de Blue Devils zijn de favorieten voor de top 20 rekruten Patrick Baldwin Jr. en Trevor Kells

De laatste keer dat Duke in Las Vegas speelde, versloegen de Blue Devils UNLV, 94-45, tijdens het seizoen 2016-17 achter Grayson Allen’s 34 punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *