Xbox-gamers worden verrast met nieuwe gratis games

Gisteren heeft Xbox de gratis Xbox One- en Xbox 360-games onthuld die alle Xbox Live Gold-abonnees voor de maand september krijgen op Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series x via Games With Gold. In de afgelopen jaren is Games With Gold een beetje een grap geworden, met bijna elke maand een geweldige line-up na een geweldige line-up, vooral in vergelijking met PlayStation Plus. Voor de maand september waren Xbox Live Gold-abonnees echter verrast met de gratis games die ze krijgen.

Voor degenen die de advertentie hebben gemist, de line-up – bestaande uit Warhammer: ChaosbaneEn molakaEn Enders HD-groepsgebied, En Samurai Showdown II – Er is thuis niets om aan je moeder te schrijven. Toch is het een behoorlijk aanbod, althans dat suggereert de reactie op Twitter.

“Wacht is dit een goede maand? Ik ben het niet gewend,” Een Twitter-gebruiker schreef: Van de ploeg. “Ogen wrijven … is dat? … is dit spel met goud? [lineup] Ik wil heel graag spelen… Whoaaaa” Nog een gebruiker toegevoegd.

Natuurlijk zijn er genoeg Xbox-fans die geen fan waren van de line-up, maar dat is onvermijdelijk. Nogmaals, de line-up en positieve ontvangst zijn niet te vergelijken met wat PlayStation Plus dit jaar verschillende keren heeft gegeven, maar de enigszins positieve ontvangst zou een enorme verbetering zijn bij Games With Gold.

“Leuk, niet slecht, oorlogshamerEn Enders District, En Samurai Showdown II Allemaal solide. Ik heb het nooit geprobeerd molaka Maar zal zeker, Een andere Xbox-fan schreef:.

De lijst met goudkleurige games, of in ieder geval enkele daarvan, wordt op 1 september uitgerold. Download tot die tijd zeker de gratis games van augustus die nog beschikbaar zijn.

READ  xCloud Xbox Series X Boost is beschikbaar voor sommige games

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief wat er nieuw is op Xbox One en Xbox Series X | S, Xbox Game Pass, Xbox Live Gold – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

Bethesda kan deze zomer apart van Xbox een eigen tentoonstelling houden

Hoewel het op het punt staat Microsoft-eigendom te worden en zich bij...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *