5 dingen om naar te kijken in Ultimate Falcons Show

Quarterback Matt Ryan moet nog een kans maken en Kyle Bates moet zijn NFL-debuut nog maken.

Ryan, die op het punt staat zijn 14e seizoen in de NFL in te gaan, voelt zich op zijn gemak om nog niet in het oefenseizoen te spelen.

“Ik voel me goed waar we nu zijn”, zei Ryan. “Ik vond de gecombineerde trainingen van vorige week in Miami echt goed. Om verschillende vormen, verschillende spelers, niet hetzelfde te zien, interactie met andere dingen en een andere snelheid aan te gaan.”

Smith merkte op dat de Falcons 95 competitieve spelen hadden in elk van de oefeningen met de dolfijnen. Dit komt overeen met twee wedstrijden.

“Ik dacht dat dat heel goed voor ons was”, zei Ryan. “Wat de kunst me ook zegt te doen, ik zal zondagavond klaar zijn om te gaan. Ik heb het gevoel dat ik over een paar weken klaar zal zijn om de wedstrijd (tegen) Philadelphia te starten.”

Hier zijn vijf dingen om naar te kijken in de wedstrijd tegen Brown:

1. De Kyle Bates-show. Bates, de vierde speler geselecteerd in de NFL Draft.

Hij kleedde zich voor de openingswedstrijd tegen de Titans, maar speelde niet. Smith wilde dat hij aan zijn routine zou wennen.

Hij is praktisch hard aan het werk geweest, maar kwam op een aantal moeilijke plekken tijdens de gezamenlijke training met dolfijnen in zijn veiligheidsgevechten Eric Rowe.

De Browns begonnen veiligheidskaarten Javonte Moffatt en Richard LeCounte in hun vorige oefenwedstrijd, met een 17-13 overwinning op de Giants. LeCounte, die voor Georgia speelde, is bezig aan een geweldig showseizoen.

READ  49ers DE Jordan Willis 6 wedstrijden geschorst wegens een PED-overtreding

Maar in de verwachting dat Brown aan de veiligheid begint, zijn Ronnie Harrison en Jonny Johnson. Ze hebben ook Grant Delpett, die terug is van een blessure.

Pronken met de Browns High School zal de tweede goede test zijn voor Bates voor de start van het seizoen.

“We zijn op nieuw terrein”, zei Smith. “Iedereen probeert erachter te komen hoe je slechts drie (show)wedstrijden wilt aanpakken. De waarheid is dat we in het reguliere seizoen 17 wedstrijden moeten spelen.”

2. Geen Instagram-hoogtepunten. De Falcons hebben geen plan ontwikkeld voor de laatste wedstrijd.

“Er zijn een paar jongens die schoten nodig hebben”, zei Smith. “Ze bevinden zich allemaal in verschillende stadia van hun carrière. Sommige van deze jongens moeten spelen. Hoe lang zal worden bepaald door hoe ze spelen en wat we kunnen bereiken.”

The Hawks bracht in de tweede helft de strafschoppenserie terug van 11 naar 5.

“We gaan geen overzicht hebben,” zei Smith. “We gaan niet in een (show)wedstrijd zitten en proberen (Brown coach) Kevin Stefanski en zijn team te bedriegen totdat we te goed zijn om in de schijnwerpers te staan ​​op Instagram.”

De haviken zullen het basic houden.

“Wat we willen doen, is ervoor zorgen dat we jongens hebben die in en uit de rally kunnen komen”, zei Smith. “Blokkeer, tackel in de ruimte, open en pak de voetbal en een quarterback die een stap achteruit kan doen en de voetbal kan afleveren.”

3. Defensietest. De Browns, de kwalificaties van vorig seizoen en mededinger voor de AFC-titel, gaan het opnemen tegen middenvelder Baker Mayfield.

READ  Wanneer worden de PS5 en Xbox aangevuld? Best Buy heeft mogelijk een voorraad op vrijdag - hier is hoe u deze kunt krijgen

The Hawks’ Defense, die naar verwachting vijf nieuwe starters zal hebben, zal worden getest.

Linebacker Stephen Maines, linebacker Jonathan Pollard, rechtsback Fabian Moreau, sterke Doron Harmon en vrije veiligheid Eric Harris zijn de nieuwe starters die worden verwacht.

“Hoe meer herhalingen, hoe beter”, zei verdedigende tackle Grady Jarrett over het nieuwe verdedigingsplan. “We zullen veel verschillende looks hebben. Overal waar hij (Smith) spelers wil plaatsen waar hij denkt dat het het meest effectief zal zijn.”

De Falcons spelen 3-4 Defense in meerdere optredens.

“Mannen zijn bereid om te leren en … er is geen excuus om niet meerdere sites te kennen,” zei Jarrett. “Of het nu de voorkant of de achterkant is, we kunnen de beste groep spelers samenbrengen voor een succesvolle verdediging.”

4. Josh Rosen om te spelen. De Falcons lieten Felipe Franks Ryan deze week in de training volgen met hun tweede reeksaanval.

Josh Rosen, die dinsdag tekende, volgde Franks op.

Met AJ McCarron buiten het seizoen op een geblesseerde (knie) reserve, zijn de Hawks op zoek naar een reserve quarterback.

Rosen, de 10e speler die door Arizona werd geselecteerd in de draft van 2018, speelt tegen Brown.

“Josh heeft het goed gedaan”, zei Smith. “Hij bevindt zich in een unieke positie. Zo leven de mannen op die plek die getekend zijn. In deze positie is hij een slimme vent. Hij is de hele week klaar. We zien hem zondagavond ergens.”

5- Oklahoma-oefening: Smith kon de Oklahoma-oefening niet meer gebruiken om storend te werken in de praktijk. Dus coaches willen weten wie showgames gaat afhandelen.

READ  South Carolina vs Tennessee - Game Preview - 18 februari 2021

“Het gaat meer om opstaan ​​(naar de scrimmage), de call krijgen en een goede basisverdediging spelen”, zei Smith. “We moeten ervoor zorgen dat we op de goede weg zijn.”

Na de juiste uitlijning maken de Valken zich zorgen over gemiste interventies.

“Natuurlijk willen we de jongens verloofd zien”, zei Smith. “Dat is meestal het probleem aan het begin van het seizoen. Het is niet van vroeger. Ik weet dat iedereen veel gebruikt in de training. We willen niet het team zijn dat aan het begin van het seizoen veel open tackles mist.” “

vlinderdas records

Voor meer informatie over The Atlanta Falcons

Volg me op Twitter Tweet insluiten

op Facebook in Atlanta Falcons Nieuws Nu

Atlanta Falcons dekking op Atlanta Journal-grondwet

Falcons 2021-schema bevat een reis naar Londen en een reis in januari naar Buffalo

More from Madison Garrett

De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

Een fervent gamer en kerel Wario’s tatoeage boven zijn dijEn de TJ...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *