Xbox-games met goud voor januari 2022 onthuld

Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox-games met Gold voor januari 2022 NeuroVoider, Aground, Radiant Silvergun en Space Invaders Infinity Gene zijn.

Zoals gedetailleerd door Xbox Draad Deze games zijn beschikbaar voor alle Xbox Live Gold-leden en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. NueroVoider en Radiant Silvergun beginnen de maand op 1 januari, Radiant Silvergun blijft in dienst tot 15 januari en NeuroVoider tot 31 januari.

Op 16 januari zullen Aground en Space Invaders Infinity Gene deelnemen aan Xbox Games with Gold, met Space Invaders Infinity Gene tot 31 januari en Aground tot 15 februari.

Oorspronkelijk uitgebracht in arcades en in SEGA Saturn, werd de Radiant Silvergun gerestaureerd door Treasure en in 2011 naar de Xbox 360 gebracht. Nu kunnen degenen met toegang tot Xbox-games met Gold de geliefde verticale shooter zelf ervaren.

In onze recensie zeiden we: “Radiant Silvergun heeft veel te bieden: je kunt het spelen als een gekke shooter en genieten van de wapens en behendig dribbelen, of je kunt het slimmer maken en voor gekke kleurencombo’s gaan. Hoe dan ook, je krijgt een van de beste 2D-schietspellen ooit.” “

NeuroVoider neemt spelers mee in de wereld van cyberpunk met originele muziek van Dan Terminus en geeft ze de opdracht om te vechten door “hordes robots die bewaken met behulp van eindeloze combinaties van nucleair aangedreven wapens”. Om het nog beter te maken, ondersteunt NeuroVoider samenwerking met maximaal vier vrienden.

Space Invaders Infinity Gene is een andere game uit de “game die generaties lang videogames definieerde”. Deze versie zit boordevol 143 podia, eindeloze modi, nieuwe power-ups, nieuwe functies en nog veel meer.

READ  Pokémon Unite klaar voor zomerrelease op Nintendo Switch, Android en iOS

In onze Space Invaders Infinity Gene-recensie zeiden we: “De standaardmodus van de game en de oneindige focus op nivellering zorgen ervoor dat de arcade-duivels terugkomen voor meer, terwijl de meerdere extra modi degenen die op zoek zijn naar een beetje afwisseling in hun ervaring zullen plezieren.”

Aground is een mijnbouw- en knutsel-RPG die je in de schoenen plaatst van een van de laatste menselijke overlevenden en je vraagt ​​om niet alleen te overleven, maar ook te gedijen. Om dit te doen, kun je nieuwe technologie ontgrendelen, draken grootbrengen, in de ruimte lanceren en nog veel meer.

Terwijl je wacht tot die games zijn gespeeld, moet je de games downloaden die nog beschikbaar zijn in de line-up van december 2021, waaronder The Escapists 2, Tropico 5 en Insanely Twisted Shadow Planet.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett
Utes probeert bugs te verminderen terwijl BYU-rivaliteit aan de horizon opdoemt
De quarterback Charlie Brewer (12) van Utah Utes neemt een schot tijdens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *