Oh het is waar, Pigeon Simulator stort zich in 2022 op Xbox Game Pass

2021 was een interessant jaar voor Xbox Game Pass als je een fan bent van simulatoren en dergelijke Microsoft Flight Simulator en majestueus Grasmaaisimulator Landing op console, maar een andere kanshebber staat op het punt om in 2022 de Game Pass Arena binnen te gaan in de vorm van badkamersimulator – Ze is klaar om op te vallen in haar concurrentie.

Wat is dit, vraag je? Het is beschreven als een “fysieke roguelite-game met een rijke mix van handgemaakte inhoud en procedureel gegenereerde elementen om elke keer dat je speelt een unieke ervaring te creëren.” Het idee is om “als de beroemdste vogel ter wereld te spelen en hen te helpen bij hun missies van wraak, liefde en wereldheerschappij.”

“Begin elk leven als een babyvogel. Overleef de gekke omstandigheden waarin je willekeurig geboren wordt. Verken, leer en laat je eigen genenpool groeien. Als je sterft, wordt een deel van je DNA doorgegeven aan je opvolgers, waardoor ze sterker worden.” Bezet één locatie tegelijk, met welke middelen je ook kunt vinden, totdat je je bestemming hebt vervuld en van de hele planeet een duivenparadijs maakt.”

Pigeon Simulator heeft nog geen releasedatum, Maar volgens zijn Steam-pagina, zal vroeg in de eerste 12 maanden worden gelanceerd om “de vele ideeën van de gemeenschap te integreren en er iets van te maken waar iedereen van kan genieten.” Het is al bevestigd voor release op console, pc en de cloud op Xbox Game Pass.

Hier is meer informatie, samen met enkele vroege screenshots:

“Om de paar generaties wordt er een duif geboren met buitengewone capaciteiten – een kampioen in de kudde. Jij bent deze gezegende vogel. Jij bent de uitverkorene. Maar met grote macht komt grote verantwoordelijkheid. Hoe maak je je eigen badkamerparadijs?

Vlieg jij in 2022 door de lucht met Pigeon Simulator? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *