Xbox-games met gouden voorspellingen voor januari 2023, gratis Xbox One-games lekken

Nog een maand Later deze maand kondigt Microsoft nog een Xbox-line-up aan met gratis Gold-games voor januari 2023. Sirus Gaming onthult onze voorspellingen voor de volgende line-up, die twee willekeurige titels bevat die door Microsoft zijn gekozen.

Op basis van de vorige formaties, Microsoft kiest nog steeds willekeurige titels worden opgenomen in de maandelijkse lijst, dus het zou erg moeilijk zijn om te voorspellen welke titels beschikbaar zouden zijn. Ter herinnering: deze keer worden alleen Xbox One-titels geselecteerd en zullen er geen Xbox 360-games meer zijn.

Xbox Games with Gold januari 2023 Gratis spelvoorspellingen

  • Celeste – Xbox One
  • Dragon Ball FighterZ – Xbox One

Celeste – Xbox One

Celeste is een geweldige titel die een verhalend avontuur voor één speler is met een charmante cast van personages en een ontroerend verhaal over zelfontdekking. Het zou een mooie titel zijn om vast te houden, alleen omdat je loyaal bent aan Xbox Games met een gouden abonnement.

Dragon Ball FighterZ – Xbox One

Dragon Ball FighterZ is een geweldige vechtgame gebaseerd op de populaire Dragon Ball-serie waarin de personages 2.5D zijn. Spelers kunnen de campagne voltooien of tegen andere vechters van over de hele wereld spelen via online multiplayer. Een goede titel om toe te voegen aan de line-up.

Xbox Games with Gold januari 2023 onthullingstijd

Microsoft heeft het bestand niet gedeeld Officiële aankondiging Onthulling van de volgende reeks gratis games voor de komende maand. Xbox Games with Gold wordt aangekondigd in januari 2023 op 29-30 december 2022.

Hier zijn enkele artikelen om te bekijken:

READ  Microsoft wint ESPN Award voor Special Olympics Xbox Virtual Games Event
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-exclusieve ‘CrossfireX’ is nu beschikbaar voor pre-order en pre-download
Bron: Smilegate Entertainment Wat is CrossfireX precies? De gratis shooter is niet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *