Xbox-games zijn nu beschikbaar met gratis Gold voor december

De Xbox Gold-line-up van december omvat The Escapists 2, Tropico 5 Penultimate Edition en Orcs Must Die! en waanzinnig gedraaide schaduwplaneet. De eerste twee gratis games – The Escapists 2 en Orcs Must Die – zijn nu beschikbaar. Maar zorg ervoor dat je de Orcs must Die grijpt voordat hij op 15 december de dienst verlaat.

The Insanely Twisted Shadow Planet is gratis van 16 december tot het einde van de maand. In de tussentijd is Tropico 5 Penultimate Edition beschikbaar tot 15 januari.

Xbox-games met gratis Gold-games voor december 2021

  • De Escapisten 2 (1 – 31 december)
  • Tropico 5 voorlaatste editie (16 december – 15 januari)
  • Orks moeten sterven! (1-15 december)
  • Waanzinnig verdraaide schaduwplaneet (16-31 december)

Als je een Game Pass Ultimate-abonnee bent, was december een geweldige maand voor de service dankzij de komst van Halo Infinite en vele andere games. Stardew Valley, Space Warlord Organ Trading Simulator en Archvale zijn slechts enkele van de titels die onlangs in december aan Game Pass zijn toegevoegd.

In ander Game Pass-nieuws heeft Microsoft aangekondigd dat Xbox Game Pass voor pc is hernoemd tot PC Game Pass (wat logisch is). Bij de lancering komen er meerdere nieuwe games op PC Game Pass, waaronder Sniper Elite 5 en Pigeon Simulator.

READ  Districtshonkbalresultaten van de wedstrijden van dinsdag met PTHS, PC en DTHS
Written By
More from Max Mcgee
Nieuwe Sims 4 roadmap-hints voor bruiloftsfeestspellenbundel
Het is 2022 en we beginnen een nieuw pad voor De Sims...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *