Matrix Awakens verbaasde me niet, maar het overtuigde me ervan dat next-gen gaming dichtbij is

Matrix ontwaakt Het bewijst eigenhandig dat de volgende generatie graphics binnen handbereik zijn van de nieuwe gameconsoles van Sony en Microsoft. Het is anders dan elke technische show die je eerder hebt geprobeerd. toen we zeiden De volgende generatie gaming is er nog niet met Xbox Series X en PS5Het is het soort betaling dat de kracht heeft om dat te veranderen. En het is momenteel gratis te downloaden op deze consoles, dus je moet het echt proberen.

Verwacht alleen niet dat je aan je realiteit gaat twijfelen – super vallei Hij leeft nog en is gezond.

ik heb me gehaast Matrix ontwaakt Vandaag na het kijken Ons exclusieve interview met Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss – Ze spelen Neo en Trinity, ik weet zeker dat je het weet – en horen ademloze lof om hen heen Spelprijzen Voor de eerste keer. In het begin verbaasde het me hoe realistisch Keanu Reeves naar vleermuizen kijkt, maar als je goed kijkt (in de demo of video bovenaan dit bericht), zul je zien dat supermodellen minder en minder Indrukwekkend na verloop van tijd.

Screenshot van Omar Shaker / Edge

We gaan van een echte Reeves-lookalike die op zijn minst gedeeltelijk realistisch beeldmateriaal moet zijn, naar superpoppen van de vallei (wat is een Keanu-huidgeklede robot?) gemiddeld Over een wereld die geen specifiek doel heeft. Van “Digitale mensen” Perspectief, de illusie breekt heel snel.

Word nog vreemder…
Screenshot van Omar Shaker / Edge

Het doet me eerlijk gezegd een beetje aan het origineel denken Final Fantasy VIICloud, Tifa, Barrett en Aerith kunnen er heel anders uitzien, afhankelijk van of je een gevecht speelt, een film kijkt of de wereld doorkruist – want hoewel ontwikkelaar Square hoogwaardige graphics kan produceren, waren er geen middelen om alles te geven hetzelfde niveau van polijsten.

Foto: epische spellen

Maar van de vraag “Is het tijd voor virtuele videogamesteden?” indruk, Matrix ontwaakt serieus overtuigend. Het steekt met kop en schouder uit boven de meest realistische videogamestad die we tot nu toe hebben gezien, inclusief die in Spider ManEn Grand Theft Auto En waakhonden serie. Terug om naar te kijken Videos Van die spelletjesZelfs de nieuwste steden die realtime verkeersregistratie hebben toegevoegd, lijken in vergelijking daarmee op games.

Screenshot van Omar Shaker / Edge

Ondanks de glitches en af ​​en toe een schokkerige framerate, De matrix ontwaakts stad Voel je meer echt, bedankt Verbluffende globale verlichting van Unreal Engine en real-time Raytracing (“de hele wereld wordt alleen verlicht door de zon, lucht en materiaal uitgezonden op rasters”, beweert Epic), de details van procedureel gegenereerde gebouwen en hoe intens het allemaal is in termen van auto’s en voetgangers.

Screenshot van Omar Shaker / Edge

En het meest overtuigende is dat het niet alleen een geschreven reeks is die in realtime op je PS5 of Xbox draait, zoals elke andere technische show die je hebt gezien – je kunt het spelen, ermee rijden, er doorheen vliegen, spelen met de hoek van de zon, zet de filters aan en dompel jezelf onder in de volledige beeldmodus, als je eenmaal klaar bent met delen Textual en rails shooter uit de demo.

Net als Neo kun je zien wat de wereld ervan heeft gemaakt.

Dit betekent niet dat er veel zijn handeling in een Matrix ontwaakt Behalve het vinden van verschillende manieren om de show te nemen. Je kunt niet op gebouwen landen, er zijn geen achtervolgingen behalve de getypte achtervolgingen en er zijn geen kogels om te ontwijken. Ik denk dat je elk van de 38.146 rijbare auto’s tegen een van de andere auto’s of muren kunt laten botsen. Ik deed er echter veel van voordat ik me verveelde, gewoon de wereld in mij opnemen. Hier zijn enkele andere indrukwekkende statistieken van de game uit het persbericht van Epic (via Eurogamer En VentureBeat):

 • Met een breedte van 4.138 km en een lengte van 4.968 km is de stad iets groter dan het centrum van Los Angeles
 • De oppervlakte van de stad is 15,79 km2
 • De omtrek van de stad is 14.519 km
 • Er is 260 kilometer aan wegen in de stad
 • Er zijn 512 km aan pieren in de stad
 • De stad heeft 1.248 kruispunten
 • Er staan ​​45.073 auto’s geparkeerd, waarvan 38.146 rijklaar en onverwoestbaar
 • Er zijn 17.000 vernietigbare weggesimuleerde verkeersvoertuigen
 • 7000 gebouwen
 • 27848 Alleen verlichtingspalen aan straatzijde
 • 12422 rioolgaten
 • Er zijn bijna 10 miljoen unieke en dubbele activa gemaakt om de stad te creëren
 • De hele wereld wordt alleen verlicht door de zon, de lucht en de stoffen die op de roosters worden uitgestoten. Lichtbronnen voor tienduizenden straatlantaarns en koplampen zijn niet geïnstalleerd. In de nachtmodus komt bijna alle verlichting uit miljoenen ramen van gebouwen die stralen
 • 35000 Infanterie MetaHuman-simulator
 • Gemiddeld aantal polygonen? 7.000 duizend gebouwen bestaande uit duizenden activa en de grootte van elk bezit kan miljoenen polygonen bereiken, dus we hebben meerdere miljard polygonen om alleen stadsgebouwen te vormen

De stelling van Epic Games is dat de ontwikkelaars van Unreal Engine 5 dit of beter kunnen doen met de kant-en-klare tools tot hun beschikking, en ik kan niet wachten om ze het te zien proberen. Dit zijn geen realistische spellen nodig Mijn favoriet, maar ik zal genieten van elke onderdompeling die ik kan krijgen.

Het zou zeker leuk zijn om eindelijk een goede game te hebben gebaseerd op de matrix, Ook hint, knipoog, knipoog. Als er een goed script is, klinkt het alsof Keanu en Carrie-Anne er misschien klaar voor zijn!

herziening: De breedte van de stad is 4.138 km, niet 4.138 km. Sorry voor de typfout!

READ  Genshin Impact 2.4-update verwijdert ondersteuning voor cross-saving voor Battle Pass-beloningen op PlayStation
Written By
More from Aubrey Mason
Final Fantasy XIII komt op 2 september naar Xbox Game Pass
schermafbeelding: Square Enix Final Fantasy XIII kom eindelijk bij Xbox Game Pass...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *