Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden

Het onderwerp uitbreidbare opslag is opnieuw opgedoken na Sony’s recente demontage van de PlayStation 5.

PS5-bezitters zullen hun systeem moeten losschroeven om toegang te krijgen tot het uitbreidingsslot, terwijl Xbox-gebruikers de 1TB uitbreidingskaart van Seagate simpelweg in de achterkant van de Series X of S.

General Manager van Xbox Games Marketing, Aaron Greenberg, heeft dit gebruikt als een kans om fans eraan te herinneren hoe “gemakkelijk” het zal zijn en zei dat er “meer komt” in termen van uitbreidingskaartopties.

“Grote complimenten voor @jronald en ons HW-team voor hun benadering om uitbreidbare opslagopties van de volgende generatie gemakkelijk te maken voor onze fans. Meer volgt hier”

Zoals opgemerkt door Jason Ronald, Director of Progam Management, eerder deze maand, is dit een categorie die echt cruciaal is voor Microsoft en die zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen – met de belofte dat er in de toekomst meer opties zullen zijn (bedankt, @_XboxNews)

“Je ziet meerdere opties en verschillende vormfactoren en verschillende formaten.”

Microsoft vertelde het ook De rand in september dat er in de toekomst meer leveranciers en extra formaten voor deze kaarten beschikbaar zouden komen.

Bij de release kost de 1TB Storage Expansion Card van Seagate £ 220 / $ 220, dus het is goed om te weten dat er uiteindelijk andere beschikbare opties – hopelijk verlaagt dit de totale prijs van deze volgende generatie kaarten.

Haal je de kaart van Seagate op bij het vrijgeven of wacht je op meer opties? Vertel het ons hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale

Marktaandelen en groeistrategieën van belangrijke deelnemers | Niantic, Sony, Six to Start – Scientect

“ Augmented Reality-markt voor mobiele games Het laatste rapport van QY Research...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *