Xbox Indie Spotlight: Pupperazzi

In Pupperazzi speel en fotografeer je Muttropolis-honden, bouw je een toekomstige carrière op en upgrade je je uitrusting, totdat je beter zelfs foto’s meer hond. Pupperazzi klinkt als een echte verademing (hoewel een beetje doggy), en een heldere, gelukkige manier om 2022 te beginnen. Al met al is het zeker iets om op je radar te houden – dus we hebben contact opgenomen met Sundae Month om erachter te komen meer. Hoofdontwikkelaar Isobel Chacha, Fisher Wag die werkt aan missieontwerp, levelontwerp, schrijven en KitFox-uitgever Tanya Short waren zo vriendelijk om onze vele hondengerelateerde vragen te beantwoorden.

Wat is een pupperazzi?

Pupperazzi lijkt een geweldige mix van avontuur, verkenning, fotografie en natuurlijk honden! Het is in ontwikkeling vanaf Sundae Month en wordt uitgegeven door Kitfox Games.

Wanneer wordt de Pupperazzi uitgebracht?

Op Pupperazzi, die op 20 januari van start gaat, hoeven we absoluut niet lang te wachten!

Komt Pupperazzi op Xbox Game Pass?

Ja! Pupperazzi wordt bij de lancering lid van Xbox Game Pass. “Wij (Kitfox) hadden een zeer positieve ervaring met het werken met de Game Pass-mensen bij Boyfriend Dungeon, dus toen we de Sundae Month-gelegenheid aanraadden, waren ze erg ontvankelijk”, legt Short uit. “Het was een geweldige samenwerking en ik denk dat hierdoor meer mensen de game kunnen spelen, wat echt spannend is!”

Waar gaat het over?

Honden en fotografie bij Pupperazzi zorgen samen voor een wereld vol fotogenieke honden. “Maak foto’s van de schattige honden! Of hondsdolle honden. Alle honden. Het is free-roaming in een paar verschillende niveaus, met verschillende tijdstippen van de dag en filters en lenzen om je eigen unieke mooie foto’s te maken”, legt Short uit. “Maar als je liever een beetje richting en structuur hebt, zijn er ook opdrachten om je te helpen je door de chaos van het leven van de onafhankelijke pupperazzo.” Ze vervolgt. , en voegt eraan toe: “Ik wil niet te veel verklappen, maar er zijn enkele missies die het niveau veranderen nadat ze zijn voltooid. Ik denk dat het leuk zou zijn om naar games te kijken waarin mensen nieuw speelgoed ontdekken en nieuwe gekke dingen bedenken om te doen.”

READ  Hoe u "Grand Theft Auto 5" op uw Android-apparaat kunt spelen met Steam Link of Xbox Game Pass

Hoe speelt Pupperazzi?

Honden aaien en fotograferen is natuurlijk de sleutel tot Pupperazzi, terwijl je je uitrusting upgradet met nieuwe filters en lenzen en nieuwe honden in de wereld ontdekt. Wagg begint: “Net als in het echte leven kun je je portemonnee maken en volgen door foto’s te delen op (nep) sociale media.” “Het invullen van fotoverzoeken van verschillende honden (en anderen) zal je aanzien vergroten en je zult meer geweldige fotomomenten tegenkomen.” Shasha vervolgt: “Je voegt afbeeldingen toe aan DogNet, wat je volgers zal aantrekken. Er zijn verschillende doelgroepen op DogNet die de voorkeur geven aan verschillende soorten afbeeldingen (bijv. ‘traditioneel’ die van zwart-wit, gecentreerde, portretten houden). Het is de bedoeling dat je volgers krijgt. “Be a great thing. Een gratis doelwit vergeleken met de verzoeken die je ontvangt, wat heel specifiek kan zijn. We wilden dat het mogelijk zou zijn om tussen verschillende soorten doelen tegelijk te kiezen.” Je kunt steeds creatiever worden met de fotografie van Pupperazzi, en Shasha voegt eraan toe: “Mijn favoriete aspect van de game is om mezelf uit te drukken door middel van fotografie. Als ontwikkelaar heb ik waarschijnlijk meer Pupperazzi gespeeld dan wie dan ook (tot nu toe) en zelfs na dat alles In de loop van de tijd experimenteer ik graag met verschillende combinaties van filters en lenzen om een ​​uniek beeld te creëren. Dus ik kan niet wachten om te zien hoe spelers uit de doos komen met hun foto’s!”

pupperazzi .releasedatum

Je kunt ook buiten je drukke schema wat tijd nemen om met de Pupperazzi-honden om te gaan; Kleed ze aan, speel of schakel zelfs de vreselijke stofzuiger uit. Kort begint: “Er zijn ook een heleboel verschillende soorten voedsel en speelgoed, dus je kunt de hele dag (en de hele nacht) met de honden spelen.” “Oké, ik zeg spelletjes, maar daar horen ook dingen bij als de viool (honden verdrietig maken), of de muziekdoos (honden laten slapen), bijvoorbeeld. Maar eerlijk gezegd kan ik me uren vermaken met alleen apporteren met een frisbee op het strand … “

READ  Psychonauts 2 zou beter werken op Xbox Series S dan PS5

Het lijkt erop dat Pupperazzi zijn leven oorspronkelijk begon als iets heel anders. “Het begon eigenlijk als een competitieve multiplayer-game, maar hoe meer de Sundae-maand zich ontwikkelde, hoe logischer het werd om je op honden te concentreren en onder lage druk rond te komen”, zegt Short. “Ja, nadat we het originele competitieve prototype hadden gemaakt, waren we oorspronkelijk van plan om door te gaan, maar we merkten dat we de regels van dat prototype negeerden en in plaats daarvan echt begonnen met het fotografie-aspect”, beaamt Shasha. “En op dat moment besloten we om te kijken of we een game konden bouwen die draaide om dit aspect van creatieve fotografie. Het cataloguselement kwam natuurlijk later naar voren als iets waarvan we dachten dat spelers het zouden verwachten op basis van andere fotogames.”

pupperazzi .releasedatum

Hoe ziet de wereld eruit?

In Pupperazzi zijn het honden zover het oog reikt. Er is de stad Motropolis zelf om te verkennen, evenals schilderachtige locaties zoals de promenade en de vuurtoren. “Het tijdperk van de mens is allang voorbij”, legt Wag uit. “Hij heeft honden en honden een utopie boven het stof gevestigd. Vreemd genoeg zijn de stad Motropolis en haar omgeving gaan lijken op de oude wereld, compleet met geanimeerde menselijke figuren die alle saaie dingen doen (belasting betalen, aaien, een goede schoon te maken) zodat honden kunnen blijven vinden Op meer bewondering Prestaties en leven in harmonie.

Al nieuws over Pupperazzi’s prestaties?

Ja, we hebben ze al! Dus je kunt de volledige lijst met Pupperazzi’s prestaties bekijken voordat de game om 20 uur wordt gelanceerd. Pupperazzi lijkt een interessante mix van verschillende gameplay-elementen te zijn, en we waren benieuwd hoe dat zou kunnen worden weerspiegeld in zijn prestaties, dus vroegen we het team om ons door hun ontwerpproces te leiden. “We willen het niet superirritant maken (het hoort een leuk spel te zijn), maar we willen ook niet het gevoel hebben dat je alleen maar adembenemende prestaties krijgt”, legt Short uit. “Ik denk dat in elke game de beste prestaties die zijn waarbij je je uiterste best moet doen en dan het gevoel hebt dat de game je extra inspanning erkent… en dat is heel reëel voor een game als Pupperazzi.”

pupperazzi .releasedatum

Pupperazzi biedt een reeks hondenrassen, waarbij de speler meer kan ontdekken terwijl hij met de wereld omgaat, en we vroegen ons af of dit betekende dat we prestaties konden verwachten die verband hielden met het ontdekken (of aaien) van alle rassen in het spel. “Eén hoop was om de prestaties te gebruiken om verschillende stijlen van fotografie aan te moedigen”, legt Shasha uit. “Spelers zullen dus moeten experimenteren met technieken, in de lucht en vanuit lage hoeken schieten, en meer. Om alle prestaties te behalen, zul je merken dat je alle verschillende honden achterna zit om de in-game Puppypedia te bevolken.” Het acroniem gaat verder en voegt toe: “Er is minder 100% voltooiing dan je zou verwachten, vanwege een bepaald aspect van ‘compilatie’ in de gameplay. Er zijn er natuurlijk een paar geassocieerd met voltooiing, maar de meeste van hen zou je moeten kunnen krijgen door gewoon veel en/of met weinig moeite te spelen.”

READ  Xbox begint Dev Mode-accounts uit te schakelen, waardoor de toegang tot emulators wordt verwijderd

Wat denk je? Ben jij klaar voor Pupperazzi wanneer het op 20 januari wordt gelanceerd op Xbox Game Pass? Laat het ons weten in de comments!

Written By
More from Vanessa Hale
The Initiative van Microsoft huurt twee voormalige stafmedewerkers van Naughty Dog in
De geheimzinnige AAA-studio van Microsoft, The Initiative, heeft meer voormalige Sony first-party...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *