Xbox Insider brengt de games uit die je kunt verwachten op E3 ​​2021

Volgens een prominente Xbox-insider heeft Microsoft een grote show op E3 ​​2021, met enkele onthullingen en updates over de grote games van enkele van de games die al zijn aangekondigd. Meer specifiek citeert de insider een woord over vier games die Xbox-fans kunnen verwachten, waarvan er twee zeer bekende eigenschappen zijn. De andere twee bestaan ​​echter uit een game die we nog niet hebben gezien en een game die nog niet is aangekondigd.

Een van deze spellen is Oneindige uitstraling, Waarvan we hopen dat het de releasedatum krijgt tijdens de show. De tweede van deze vier spellen is Leeftijden van Empires IVWe hebben er weinig van gezien sinds de onthulling. Houdt van Oneindige uitstralingEn de Age of Empires IV Het heeft ook geen releasedatum, en je zou verwachten dat dit zou veranderen als zijn hoofd tijdens de show zou verschijnen.

En de derde van deze spellen Starfield, Die werd aangekondigd in een teaser-trailer, maar de trailer onthulde helemaal niets, en dat was in 2018.

De vierde en laatste game is Forza Horizon 5, Dat lijkt te zijn onthuld en uitgebracht – dit jaar – eerder Forza Motorsport 8Dat werd vorig jaar onthuld.

Al deze informatie komt door Beschermende bril, Gerenommeerde, vertrouwde innerlijke persoonlijkheid. Desondanks moet het met een korreltje zout worden ingenomen, omdat het niet alleen informeel is, maar ook onderhevig aan verandering.

“Toevoegen Age of Empires IV En ik ben er vrij zeker van dat dit deze zomer AAA-quadhits zijn, ongeacht of die vier dit jaar daadwerkelijk uitkomen ”, zei Klopprell in reactie op iemand die de mogelijkheid noemde dat Starfield En de Forza Horizon 5 Het zal samen met worden onthuld Oneindige uitstraling Filmtrailer.

READ  STALKER 2-gameplay komt niet voor in een Xbox-evenement

Wat betreft andere games die mogelijk verschijnen tijdens de Xbox E3 2021-show, wie weet. Stalker 2 Het lijkt waarschijnlijk. RommelEn de Helpblade 2Anderen lijken ook waarschijnlijk. En het is mogelijk dat een recent uitgelekte Ubisoft-game de kop opsteekt.

Voor meer nieuws, geruchten, lekken en elke andere vorm van Xbox-berichtgeving, kun je ons hele verleden en al onze recente berichtgeving op het platform bekijken door hier te klikken of, als alternatief, een snelle blik te werpen op de gerelateerde links hieronder :

Written By
More from Vanessa Hale

Dying Light Anniversary Edition voor Xbox One onthuld via winkelvermelding

Techland komt vrij Dying Light Anniversary Edition voor zowel Xbox One als...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *