YouTube Vanced stopt ‘om juridische redenen’

De populaire Vanced YouTube-app is stopgezet. De makers van Vanced hebben onthuld dat het project de komende dagen zal worden gesloten en dat downloadlinks zullen worden verwijderd. Hoewel de app zal blijven werken voor iedereen die hem momenteel op Android heeft geïnstalleerd, zonder toekomstige updates, zal hij waarschijnlijk binnenkort stoppen met werken. De eigenaren van Vanced zeggen dat ze het project om “juridische redenen” moesten stopzetten.

Fansid Het is een populaire YouTube-app van derden voor Android, vooral omdat YouTube-gebruikers hiermee alle YouTube-videoadvertenties kunnen blokkeren zonder een Premium-abonnement. Vanced bevat ook een echt zwart thema, aanpassingen die niet worden weergegeven in de officiële YouTube voor Android-app.

Het is niet meteen duidelijk of Google betrokken was bij het stoppen van Vanced, maar het is zeer waarschijnlijk. YouTube eigendom van Google Forceer twee beroemde Discord-muziekbots om offline te gaan Vorig jaar, voordat we begonnen met het testen van door advertenties ondersteunde Integreer YouTube in Discord Slechts enkele weken later. Populaire muziekbots Rythm en Groovy Discord hebben ook advertenties op de service vermeden, waardoor Discord-gebruikers samen naar muziek kunnen luisteren.

“Vanced is stopgezet”, leest A telegrambericht Van de eigenaren van Fanseed. “We weten dat dit niet iets is dat je wilt horen, maar het is iets dat we moeten doen.” We hebben contact opgenomen met Google voor commentaar over de stopzetting van Vanced en zullen u dienovereenkomstig op de hoogte houden.

Stop het achterlijke project

Vanced is stopgezet. In de komende dagen worden de downloadlinks verwijderd. De Discord-server, Telegram-chat en subreddit blijven voorlopig bestaan. We weten dat je dat niet wilt horen, maar we moesten het doen. We willen jullie allemaal bedanken voor de steun door de jaren heen.

Bewerken (1): De huidige versie blijft werken.
Edit (2): Dit is gedaan om juridische redenen.”

READ  Hoe installeer je Windows 11 niet op je Surface Duo
Written By
More from Lesley Curry
iPhone 12-video verandert de nieuwe telefoon van Apple in een geweldig accessoire
We weten al veel over de vier iPhone 12 -modellen die Apple...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *