Xbox Live Gold-abonnees op Series X en Xbox One hebben twee nieuwe gratis games

v

Xbox Live Gold-abonnees op Xbox Series X en Xbox One kunnen twee nieuwe gratis games downloaden. Helaas is voor eigenaren van de gloednieuwe Series X of Series S geen van beide games een next-gen-ervaring, maar is de ene een Xbox One-game en de andere een Xbox 360-game, die beide kunnen worden gespeeld op Series X en Series S via achterwaartse compatibiliteit.

Meer specifiek kunnen Xbox Live Gold-abonnees nu beide downloaden LEGO Indiana Jones en Swimsanity, maar slechts voor een beperkte tijd. De eerste is gratis tot 30 november, terwijl de laatste in feite gratis is tot 15 december. Nadat elk van deze respectieve datums is verstreken, keert elk spel terug naar de normale prijzen. Dat gezegd hebbende, zijn beide games, eenmaal gedownload, permanente toevoegingen aan uw bibliotheek, zolang u een actief abonnement op Xbox Live Gold behoudt, dat vereist is om ze te openen.

Hieronder kun je meer lezen over beide spellen, en ook trailers voor het paar bekijken:

LEGO INDIANA JONES: “Bouw, vecht en vecht je een weg uit de problemen! Speel door alle drie klassieke Indiana Jones-films en beleef je favoriete Indy-avonturen opnieuw in de ironische werelden van LEGO. Verken en ontdek – Vecht tegen vijanden, los puzzels op en ga op zoek naar ‘s werelds grootste schatten. “

Swimsanity: “Swimsanity! Is een multiplayer onderwatershooter met actievolle Co-Op- en Versus-spelmodi, allemaal ondersteund door online en lokaal spel. Je speelt als onze held Mooba, die een verscheidenheid aan unieke power-ups en wapens gebruikt om te overleven in dit waterpark. wereld.”

Zoals gezegd, zijn deze games alleen gratis beschikbaar voor Xbox Live Gold-abonnees of Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Alle andere spelers van de Xbox Series X, Xbox Series en Xbox One moeten de volledige prijs betalen.

READ  Assassin's Creed Odyssey is terug

Klik voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief het laatste nieuws over zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S hier of bekijk de onderstaande links:

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox reageert op PS5 Teardown-video met brutale tweet

EEN PS5 officiële demontage video heeft ons door enkele ins en outs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *