Katamari Damacy Reroll komt volgende maand naar PS4 en Xbox One

Houd Rollin, Rollin, Rollin, Rollin (WAT)

Een van de doorbraakgames van de onverklaarbare vreemdheid van Japan vindt zijn weg terug naar het gamingpubliek van vandaag. Katamari Damacy Reroll is aangekondigd voor PS4 en Xbox One. Nog een keer. Iets minder dan twee maanden geleden was de game aangekondigd uit te komen in Japan voor Xbox One en PS4. Nu kan het westerse publiek zich ook voorbereiden om de items van de digitale wereld te hamsteren. Aangekomen net rond de tijd van de lanceringsdatum van de PS5 en Xbox Series X, is het onduidelijk of er verbeteringen zullen worden aangebracht door die platforms.

Voor degenen die het de eerste keer hebben gemist, Katamari Damacy is een cool, maar raar spel waarin de King of All Cosmos dronken alles in het universum vernietigt, met uitzondering van de aarde. Hij geeft zijn zoon, de prins, de opdracht om elk object dat hij kan naar boven halen om de maan van de aarde opnieuw te maken. De prins gebruikt een bal genaamd Katamari die elk object grijpt dat groter is dan. Naarmate de Katamari groter wordt, kan hij grotere items oppakken. Katamari Damacy Reroll is de geremasterde versie van de game, die bijna twee jaar geleden al op pc en Nintendo Switch uitkwam.

De westerse aankondiging is een beetje van korte duur, maar toch welkom. Katamari Damacy Reroll is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en pc, en zal vanaf 20 november beschikbaar zijn voor PS4 en Xbox One.

Ga je Katamari opnieuw beleven? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  De exclusieve PS4-modus van Call Of Duty: Modern Warfare is live op Xbox en pc

BRON

Written By
More from Vanessa Hale

Breng tijd door met Minute of Islands op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, pc en schakelaar

We zijn live voor verrassende releases tijdens E3, en we hadden een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *